Obavijesti

Sport

Komentari 129

Mini-kriza Barçe! Remizirala i treću u nizu, Real došao na -6

Mini-kriza Barçe! Remizirala i treću u nizu, Real došao na -6
5

Athletic Bilbao i Barcelona remizirali su 0-0 u 23. kolu La Lige na San Mamésu. Katalonci mogu biti sretni s remijem jer su Baski bili puno opasniji. Drže vrh ljestvice, a Real im se polako približava

VIDEO

Marc-André ter Stegen s pet je obrana spašavao Barcelonu poraza u Baskiji. Branitelj naslova prvaka Španjolske odigrao je 0-0 kod Athletic Bilbaa na San Mamésu, što mu je već treći remi u nizu nakon Valencije i Real Madrida.

Njemački golman u čudesnoj je formi u posljednje vrijeme, obranio je 30 od 34 posljednja udarca u okvir u španjolskom prvenstvu.

Barcelona se mučila sa stvaranjem šansi iako je Messi zaigrao u početnoj postavi nakon oporavka od ozljede, a Bilbao je izgledao kao momčad koja se bori za vrh, ne za ostanak u eliti.

Pokušavali su Markel Susaeta pa Rudi García u prvom poluvremenu, ali pokraj Ter Stegena lopta jednostavno nije mogla proći. Jedinu kakvu-takvu šansu gosti su imali preko Messija, kad je pogodio prečku.

Najbliže golu Athletic je bio u prilici za Iñakija Williamsa u nastavku, kad je Ter Stegen pravovremeno reagirao i spasio "nulu". Kataloncima nije pomogao drugi žuti karton za Óscara de Marcosa u sudačkoj nadoknadi, a u posljednjim trenucima tražili su i penal nakon pada Semeda, ali VAR im nije išao na ruku.

"Kraljevski klub" pobjedom nad gradskim rivalom Atléticom došao je na drugo mjesto ljestvice La Lige i nakon 23. kola za Kataloncima zaostaje svega šest bodova. Bilbao se izdigao iznad zone ispadanja i na 13. je poziciji. Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 23. kola španjolskog prvenstva nogometaši Leganésa s uvjerljivih su 3-0 svladali Betis, a sva tri gola za domaću momčad zabio je Marokanac Youssef En Nesyri.

Marokanski 21-godišnji napadač prvi put je svladao golmana Betisa u 22. minuti, drugi gol je postigao u 36. minuti, a treći u 66. minuti.

Valencia je kod kuće protiv Real Sociedada odigrala 0-0, i to je čak 13. remi za Valenciju, po čemu su vodeći u Primeri.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica