Obavijesti

Sport

Komentari 8

Mini Vatreni ispustili pobjedu: Remizirali protiv Francuske...

Mini Vatreni ispustili pobjedu: Remizirali protiv Francuske...
1

Hrvatska nogometna U-21 reprezentacija je u prijateljskom susretu u Beauvaisu odigrala 2-2 protiv Francuske. Golove za hrvatsku vrstu zabili su Alen Halilović (36) i Filip Uremović (55)...

VIDEO

Hrvatska U-21 reprezentacija nedavno je izborila plasman na Europsko prvenstvo koje će se od 16. do 30. lipnja 2019. održati u Italiji i San Marinu. Međutim, izbornik Nenad Gračan nije mogao računati na čak sedam igrača. Vlašić, Brekalo i Ćaleta-Car priključeni su A reprezentaciji, dok su Posavec, Sosa, Balić i Fiolić otpali zbog ozljeda.

Domaćin je poveo u 14. minuti golom Jeana-Philippea Matete. Mladi napadač Mainza je u prvom dijelu imao još dvije lijepe prilike, ali je Ivo Grbić oba puta odlično reagirao. Hrvatska je mogla izjednačiti u 26. minuti, ali je Alen Halilović udarcem sa 20 metara uzdrmao vratnicu.

Ipak, deset minuta kasnije mladi 'Vatreni' su izjednačili nakon sjajne akcije koju je pogotkom okrunio Halilović. U akciji su sudjelovala petorica igrača izigravši francusku obranu. Šunjić je okomitom loptom uposlio Jakoliša koji je odmah produžio do Bradarića a ovaj gurnuo na krilo Mori koji je prizemnom loptom uposlio Halilovića, a ovaj lijepim udarcem sa 11-12 metara zabio za 1-1

Hrvatska je u 55. minuti u potpunosti okrenula rezultat. Bradarić je sjajno ubacio s desne strane, a Uremović zakucao glavom iznad nemoćnog Gautiera Larsonneura. Francuzi su mogli izjednačiti u 65. minuti kada je Marcus Coco odlično pucao, ali je Grbić još bolje obranio. U 70. minuti je Grbić već bio svladan, ali je Nikola Katić skinuo loptu s crte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U 72. minuti je nakon prekida zaprijetio i Mateta, ali se Grbić nije dao iznenaditi. U 82. minuti domaćin je ipak izjednačio. Nordi Mukiele je lijepo ubacio, a Jonathan Bamba glavom zabio za 2-2.

Ždrijeb skupina EP-a je 23. studenog u Bologni, a na EP-u će sudjelovati 12 reprezentacija koje će biti podijeljene u tri skupine po četiri reprezentacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet