Obavijesti

Sport

Komentari 68

Ministra očarali investitori; Naš Hajduk: Nema ništa konkretno

Ministra očarali investitori; Naš Hajduk: Nema ništa konkretno
1

Pitanje koje je ljude iz udruge Naš Hajduk najviše zanimalo ostalo je visjeti u zraku, a to je, kako američki investitori misle povratiti svoju investiciju u splitski klub

VIDEO

Američki investitori u petak su ideju o ulaganju u Hajduk prezentirali ministru znanosti, obrazovanja i sporta Željku Jovanoviću te njegovom pomoćniku za sport Petru Skansiju. Ministar Jovanović je oduševljen idejom ulaganja u Hajduk.

- Kod Amerikanaca sve izgleda tako jednostavno, a mi smo ti koji volimo komplicirati. Ministar Jovanović rekao im je da mi protiv stranih investicija nemamo ništa, no Hajduk je u većinskom vlasništvu Splita i Grad o tome mora odlučiti. Premda Hrvatska s ulaskom u EU postaje kredibilnija nego prije. Njih ne zanima vlasništvo manje od 51 posto jer teško je vjerovati da bi netko ulagao novac tamo gdje nema mogućnost odlučivanja - prenio je stav ministra Petar Skansi, piše Večernji list.

U subotu su se američki investitori, koje su predstavljali odvjetnik Michael R. Glover, Darren Treasure i Sead Karaselimović, održali sastanak s udrugom Naš Hajduk, koju su predstavljali tajnik Bojan Islamović i član Upravnog odbora Josip Tadinc.

- Konkretne iznose koje misle ponuditi za dionice i način na koji će ih kupiti nisu otkrili, o tome misle obavijestiti javnost prilikom podnošenja službene ponude - otkrili su iz udruge Naš Hajduk o detaljima sastanka u prioćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Amerikanci o investicijama nisu htjeli govoriti, već su naglasili da će ih biti koliko treba. Naglasili su kako brojke koje se vrte u novinama nemaju veze sa stvarnošću. 

Pitanje koje ljude iz udruge Naš Hajduk najviše zanima ostalo je visjeti u zraku, a to je kako Amerikanci misle povratiti svoju investiciju.

- Gospodu iz Amerike smo za kraj obavijestili da ćemo za komentar pričekati podnošenje ponude jer trenutno nemamo nikakve podatke na temelju kojih bi se o ovako važnom pitanju moglo odlučivati - zaključili su iz udruge Naš Hajduk u priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića