Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vidio sam da ga boli, da idem doma kao novi svjetski prvak'

None Foto: Hans Gutknecht

Znao sam da ga boli svaki moj udarac. Pomislio sam, samo nastavi, negdje se mora otvoriti, idem doma s pojasom, rekao je nakon povratka naslova prvaka protiv DC-a Stipe Miočić...

Znao sam da ga boli svaki moj udarac, znao sam da ga uništavam aperkatima, rekao je novi/stari teškaški UFC prvak Stipe Miočić nakon što je tehničkim nokautom u 4. rundi srušio Daniela Cormiera i vratio pojas oko svoga struka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Samo nastavi, samo nastavi, negdje će se otvoriti - pomislio je kada je ponestajalo snage i njemu samom nakon tri iscrpljujuće runde u kojima je Cormier čak i dominirao. No, pravi prvak nikad ne odustaje. Vjerovao je Stipe da može preokrenuti, zbog sebe, zbog svoje Hrvatske, zbog svoje kćeri.

MMA: UFC 241-Cormier vs Miocic OKRŠAJ GODINE Miočić nokautirao Cormiera i ponovno postao prvak UFC-a! MIOČIĆ PRED BORBU KARIJERE: 'Poraz nije opcija, želim da kći bude ponosna na svog tatu...'

- Hoću van! Dosta mi je, umoran sam. Želim ići doma! - prošlo mu je kroz glavu u seriji udaraca koji su dokrajčili branitelja naslova. 

Stipe je ovom pobjedom ne samo vratio pojas, nego vjerojatno poslao Cormiera u povijest. Naime, Daniel već dugo razmišlja o mirovini, a ovo bi mogao biti konačni nokaut velikog borca. I prije borbe sa Stipom je rekao da će rukavice objesiti o klin kada napuni 40, dakle, sada. Cormieru je ovo bio prvi službeni poraz od 2015. godine protiv Jona Jonesa. 

Ipak, nakon samog poraza, nije se činio toliko siguran u kraj. 

- Ne možete odluke donositi prepuni emocija. Ovo je gorka pilula za mene - priznao je. 

- Kada navršite 40, imate puno mogućnosti. Moram razgovarati sa svojom suprugom i moramo donijeti najpametniju odluku o tome što će biti s mojom karijerom - rekao je sa suzama u očima bivši nositelj naslova prvaka.

MIOČIĆEVA OSVETA Stipe puca od samopouzdanja: Šteta što borba nije već danas

Iako ga je tjednima prije borbe javno prozivao i provocirao, Stipe je uvijek s respektom govorio o svome protivniku, a isto je učinio i nakon meča. 

- Daniel je sjajan borac, to moram priznati. Nije mi bilo lako doći do ove pobjede. 

Podsjetimo, Stipe je u UFC 241 tehničkim nokautom srušio Daniela Cormiera (40) u kalifornijskom Anaheimu u rano nedjeljno jutro, prema hrvatskom vremenu, te tako vratio pojas teškaškog prvaka oko svoga struka.

Komentari (104)
  • Volimo te!Samo još jezik savladaj i onda si vječni prvak u svim kategorijama.‼️👍🏼🙏🏻👋👋❤️💜💙

    18. 8. 2019,   09:50
  • amer čisti, tako se i izjašnjava, nikakav hrvat. ako je Tesla hrvat jer je rođen tu, onda je neupitno da je Stipe amer jer tu rođen nije. čemu svojatanje? vuče korjene odavde, ok, ali amer je, dušom i srcem. zna 3 riječi na hrvatskom...toliko o tome. previše patimo od sindroma manje vrijednosti....stalno nam trebaju neka potvrđivanja da nismo smeće od naroda i stalno svojatamo ljude koji su učinili bilo što u životu kao da su naši i mi smo najbolji. je**te koji smo jad od naroda....

    18. 8. 2019,   11:26
  • Vatrogasac, i svjetski UFC prvak u slobodno vrijeme. Legenda!

    18. 8. 2019,   08:25