Obavijesti

Sport

Komentari 6

Miočić jasan: Poslije ove borbe sudac će podignuti moju ruku

Miočić jasan: Poslije ove borbe sudac će podignuti moju ruku
1

Do bombastičnog UFC-a u Anaheimu još je malo vremena. Ljubitelji slobodne borbe odbrojavaju dane do 18. kolovoza, a radi to i Stipe Miočić koji će tamo imati priliku vratiti pojas prvaka teške kategorije

VIDEO

Radio sam na puno novih stvari, no pristup ostaje isti. Znam da sam bolji borac od njega. Rekordi su tu da se ruše - postavio sam jedan s tri uzastopne obrane prvaka teške kategorije i namjeravam to popraviti, rekao je Stipe Miočić za UFC.

Pokretanje videa...

01:23

Nakon što ga je prošle godine detronizirao Daniel Cormier, američki borac hrvatskih korijena nije želio ulaziti u oktogon ako se tamo neće naći i DC. Dugo je to odgađao Dana White, ali na kraju je ipak popustio i Stipe je dobio svoju priliku za uzvrat. Prošli put bilo je očito kako je Stipe pogriješio u samoj pripremi borbe, ali i u pristupu. nije bio 'gladan' titule kao omaleni DC koji je iskoristio malu grešku i nepromišljenost 'vatrogasca'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The time is now. It’s always now. August 17th I’m taking back what’s mine. #SM

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)

Stipe je na svim konferencijama prije i poslije borbe govorio kako su mu najbitnija žena i dijete koje je tad bilo na putu - obitelj je svakako ispred svega, ali znao je da neće moći 'normalno funkcionirati' u takvim uvjetima, pa loša priprema na kraju krajeva nije ni začudila. Ali, ovaj put nije tako. Kćerkica i žena su zdrave, a Stipe se u potpunosti posvetio treninzima.

- "Ubio sam se od treninga, a cilj je otići tamo i odraditi ono što je potrebno. Kao što uvijek radim, dolazim biti agresivan. Nemam namjeru sjediti i čekati. Ja sam borac koji se dolazi boriti. I neće se ponoviti loša večer. Kako god bilo, moja će ruka biti podignuta u zrak, a pojas će biti oko mog pasa - jasno je poručio izazivač za titulu.

Imao je 'kasno paljenje' te je tek par tjedana nakon borbe počeo 'trash talkati' i tražiti revanš, ali za to mu je trebalo dosta dugo. Stipe je ovaj put prema kladionicama 'underdog' pa bi mu to trebala biti dodatna motivacija.

- To je sjajno, saznat ćemo kako zapravo treba biti. Ja nisam dovoljno dobar, on će me podcijeniti, ja ću ga opaliti u facu - prokomentirao je Stipe stanje na kladionicama.

Pripreme su u punom jeku, a do UFC-ove priredbe u Anaheimu još je deset dana (18. kolovoza). A tada će uslijediti pravi spektakl jer će prije teškaškog spektakla u oktogon još ući i Yoel Romero protiv Paula Coste u srednjoj kategoriji, Anthony Pettis protiv Natea Diaza u velteru... Spektakl je zagarantiran.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener