Obavijesti

Sport

Komentari 14

Miočić: Zna se kako će borba završiti. Dolazim uzeti pojas

Miočić: Zna se kako će borba završiti. Dolazim uzeti pojas
1

To nije bila moja večer. Nije prošla kako sam htio, ali slušajte, 17. kolovoza će biti drugačije. Što te ne ubije, ojača te, poručio je bivši teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić

VIDEO

Najbolji UFC-ov teškaški prvak u povijesti Stipe Miočić 17. kolovoza u Anaheimu pokušat će vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo. Pojas koji mu je Daniel Cormier oteo nokautom u prvoj rundi prije nešto više od godinu dana.

UFC je za povijesni revanš složio fantastičan video najave, a sjajan event UFC 241 u glavnoj borbi večeri okrunit će upravo Stipe i Cormier.

Miočić uz Beethovena: UFC je konačno najavio borbu godine
Miočić uz Beethovena: UFC je konačno najavio borbu godine

Od njihova prvog okršaja prošlo je više od godinu dana. Stipe se od tada nije borio i htio je samo revanš s Cormierom. Na kraju ga je i dobio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To nije bila moja večer. Nije prošla kako sam htio, ali slušajte, 17. kolovoza će biti drugačije. Zahvatio me jednim udarcem, mislio sam da sam dobro. Znao sam primiti i jače udarce, ali ovaj mi nije najbolje sjeo. Što te ne ubije, ojača te. Tako gledam na poraz - rekao je Miočić pa dodao:

- To me tjera naprijed i čini me gladnijim. Želim pojas natrag. Ovdje se ne radi o pojasu, nego znam da sam bolji borac.

Miočić je nakon poraza uzeo odmor zbog rođenja kćeri, a u posljednjih godinu dana pripremao se samo za ovaj revanš. UFC mu je nudio neke druge borbe, no bivši prvak nije htio niti čuti.

- Puno sam radio na svojim nedostatcima, koje je on možda iskoristio. Puno ću stvari drugačije napraviti ovaj put. Nije upitno da će ova borba završiti pojasom oko mojeg struka - zaključio je teškaš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi