Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miroslav Blažević: Slaven Bilić je u problemima

None Foto: Slavko Midžor

Hrvatski treneri komentirali su utakmicu protiv Škotske, a nekadašnji izbornik rekao je kako smatra da je Slaven Bilić u problemima pred Euro

Bilićeve kolege nakon susreta na Hampden Parku slažu se u jednom. Ozljeda Eduarda bit će veliki problem i tu će izbornik morati dobro “zagrijati” stolac kako bi pronašao rješenje. Nadalje, nekim igračima nedostaju kontinuitet, forma...
- Eduardo je šanse kao u Škotskoj jednostavno rješavao, zabijao otpatke. Nedostaje nam takav napadač, to će biti problem i tu treba poraditi - rekao je Zlatko Dalić. Trener “vatrenih” Ćiro Blaževi glavni problem vidi u brači Kovač, Niki i Robertu.
- Nažalost, Bilić je u problemima jer braća Kovač nisu u formi - gotovo je tužnim glasom rekao Ćiro. Neigranje pojedinih igrača problemom smatra i Krunoslav Jurčić, bivši “vatreni”.
- Bilo bi dobro da igrači imaju kontinuitet. Robert Kovač ne bi onako pogriješio, no neigranjem se gubi orijentacija u prostoru, to je jako važno za igrača - kaže Kruno.
Robert Jarni, trener Hajduka, u igračkoj je karijeri ovakvih susreta odradio “bezbroj”.
- Ova dva rezultata protiv Nizozemske i Škotske nikako neće utjecati na momčad. Čekajmo EP, tamo je potpuno drukčiji naboj.

VIŠE DUBINSKIH LOPTI
Ozljedom Dudua izgubili smo na količini golova. No vidjeli ste da igramo više dubinskih lopti, koje dosad nismo igrali, rekao je Kruno Jurčić.
FALIT ĆE, NEĆE FALITI
Ako napadači na EP-u prorade, tad Eduardo neće faliti, no ne uspiju li se nazabijati, falit će itekako, misli Robert Jarni.
ŠIMIĆ, KLASNIĆ, KOVAČI
Neki igrači kao što su Šimić, Klasnić, braća Kovač, nemaju kontinuitet i to je sigurno problem koji se treba riješiti, kaže Zlatko Dalić.
ŠKOTSKA JE UVIJEK JE....
Oni su tradicionalno je.... momad, pa igrali su da ugroze neke naše igrače. Srećom nije bilo ozljeda, viknuo je Ćiro Blažević.

Komentari (3)
  • \"Ako napadači na EP-u prorade, tad Eduardo neće faliti, no ne uspiju li se nazabijati, falit će itekako\" lijepo si to reko roberte

    28. 3. 2008,   19:29
  • Nemoj Ćiro zezati...ja mislio da mu ruze cvatu....

    29. 3. 2008,   05:36
  • ćiro,ako nemaš što dobroga za reći,ŠUTI!

    29. 3. 2008,   21:07