Obavijesti

Sport

Komentari 2

Misaki joj 'skuhala musaku': Vekić neočekivano izgubila...

Misaki joj 'skuhala musaku': Vekić neočekivano izgubila...
1

Donna je mirno krstarila prema prvom setu. Do gema u kojemu je servirala za set izgubila je tek šest poena na servisu, stigla do 40-15 i onda - propala. Ispala je s WTA turnira u Osaki

VIDEO

Nije ove godine Donna Vekić imala puno poraza koje nismo očekivali ni mi ni ona, ali ovaj u drugom kolu WTA Osake bio je baš takav. Vekić je izgubila od Misaki Doi (6-7 (5), 3-6), domaće predstavnice koja je u svoje najbolje vrijeme bila i Top 30, što znači da ima razinu kojom može pobjeđivati i one najbolje. I to je, nažalost, drugi put u četvrtom susretu pokazala na Donni.

Zapravo, gledajući renking, ova joj je pobjeda najveća joj je u ovoj sezoni pa to opet dovoljno govori zašto je trenutno tek na 83. mjestu. No da Osječanka nije napravila ozbiljan propust u prvom setu, teško bi završilo kako je završilo.

Slijedi Wuhan

Donna je mirno krstarila prema prvom setu nakon breaka u petom gemu premda je imala velikih problema sa servisom (tek 37 posto prvog). Do gema u kojemu je servirala za set izgubila je tek šest poena na servisu, stigla do 40-15 i onda - propala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Doi je osvojila taj gem, pa onda i set kroz tie-break. Početak drugog mogao je sugerirati da je Vekić brzo prošla ta bol jer je povela s 2-0, no ljevoruka Japanka osvojila je šest od sljedećih sedam gemova. Šteta jer očekivali smo da bi Donna možda već i nakon Osake mogla prvi put u Top 20, ali na to će pričekati neki sljedeći turnir. Npr. Wuhan sljedeći tjedan.

WTA Osaka, drugo kolo:

Doi Misaki (Japan) - Donna Vekić (Hrvatska) 7-6 (5), 6-3

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu