Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Mislila sam da nije strašno, a onda sam si pogledala koljena'

None Foto: YouTube

Napravit ću sve da se oporavim do vjenčanja i sama dođem do oltara. Zaručnik mi je tu nevjerojatna podrška, rekla je američka gimnastičarka Samantha Cerio, koja je slomila obje noge u teškom padu

Samantha Cerio u svibnju će diplomirati na sveučilištu u Auburnu u saveznoj državi Alabami, a u jednom od zadnjih nastupa teško se ozlijedila i objavila kraj karijere.

VIDEO Užas u SAD-u! Gimnastičarka pri doskoku slomila obje noge

Prilikom vježbe na parteru američka gimnastičarka je nezgodno doskočila i slomila obje noge i dislocirala oba koljena.

Vrištala je od bolova, a dvorana je utihnula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday night was my final night as a gymnast. After 18 years I am hanging up my grips and leaving the chalk behind. I couldn’t be prouder of the person that gymnastics has made me to become. It’s taught me hard work, humility, integrity, and dedication, just to name a few. It’s given me challenges and road blocks that I would have never imagined that has tested who I am as a person. It may not have ended the way I had planned, but nothing ever goes as planned. Thank you Auburn family for giving me a home and a chance to continue doing the sport that will always be my first love. I am honored to have had the privilege to represent the navy and orange AU for the past 4 years with my team by my side. Thank you for letting me share my passion with you. Thank you for letting me be a part of something bigger than myself. War Eagle Always 💙🧡

A post shared by Samantha Cerio (@sam_cerio) on

Nekoliko dana nakon teške ozljede, Sam je operirana i sad za nju kreće nova misija. Oporavak i - vjenčanje. Glavni cilj joj je oporaviti se do vjenčanja koje bi trebalo biti za par mjeseci i dočekati svog dragog na nogama, a ne u kolicima.

Gimnastičarka je gostovala u emisiji na kanalu NBC, sjedila je u kolicima i podijelila svoja sjećanja na težak trenutak o kojem je pričao cijeli svijet.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Slomila noge: Operirali su je, a za dva mjeseca trebala se udati

- Kada sam sletjela, prvo sam mislila da nije ništa strašno. Mislila sam da sam nešto istegnula, sve dok nisam pogledala koljena. Kada sam vidjela što se dogodilo, tek me tad počelo užasno boljeti. Pomislila sam, 'ajme, što se upravo dogodilo' - rekla je Amerikanka koja je tek u početnoj fazi oporavka i pred njom je težak i naporan oporavak kako bi opet mogla stati na noge.

Velika podrška joj je zaručnik koji je stalno uz nju i pomaže joj. 

IMA DVA MJESECA Sam nakon loma nogu u misiji vjenčanje: Došetat će do oltara

- Napravit ću sve što je u mojoj moći samo da se oporavim do vjenčanja. Zaručnik je stalno oko mene i pomaže mi da napravim neke stvari koje trenutačno sama ne mogu. Naporno ćemo raditi sve dok se ne oporavim - rekla je Sam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babe appreciation post 😘

A post shared by Samantha Cerio (@sam_cerio) on

Samantha je nakon pada objavila da je završila karijeru, no vjerojatno bi je završila i da nije došlo do teške nesreće jer joj je ovo bila zadnja godina na sveučilištu.

U svibnju će diplomirati u području svemirskog inženjerstva i već je čeka posao u jednoj međunarodnoj kompaniji. Gimnastička karijera joj je završila na ružan način, no Samantha je trenutačno koncentrirana samo na oporavak i na vjenčanje.

Sretno, curo!

 

Komentari (7)
  • malo je bila krošnjata za taj sport a to je presudilo kod preopterećenja

    16. 4. 2019,   19:20
  • Kako mislite u jednom od zadnjih nastupa? Svaka čast ako je nastupala nakon ovoga u skorije vrijeme...

    16. 4. 2019,   22:53
  • Žao mi je za taj događaj i nesreću. Gledao sam video, čini mi se daje malo prekorpulentna za takva optetećenja.

    16. 4. 2019,   22:00