Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mislite li da je duga staza na Sljemenu preteška?

None Foto: REUTERS

Na Sljemenu se vozi utrka "Snježna kraljica", a staza koju je postavio otac Zuzulove nije nimalo laka. Mislite li da je staza zaista preteška?

Na Sljemenu se vozi utrka Svjetskog kupa "Snježna kraljica", a staza koju je postavio otac Slovakinje Veronike Zuzulove nije nimalo laka. Nicole Hosp, koja je trebala startati prva, ozljedila se već na zagrijavanju, a većina skijašica nakon toga skijalo je vrlo oprezno. Mislite li da je staza na Sljemenu preteška ili ste mišljenja da se prave profesionalne skijašice moraju znati priviknuti na bilo kakve uvjete? Osim što je vrlo zahtjevna, staza je zaleđena, te je skijašicama koje startaju s kasnim brojevima puno teže nego onima koje startaju ranije. Što mislite kako će naše skijašice proći ove godine?

Komentari (10)
  • Za naše skijašice je očito preteška...Jedva su završile utrku... Stari Zuzulov je očito malo pomahnitao...gori je od Gipsa

    4. 1. 2009,   10:37
  • Gips dobro postavlja staze,ali ova je fakat čudna....

    4. 1. 2009,   10:38
  • Pa izgleda da je staza teška,preteška,kad su zaostaci pregolemi,ali ne i za Vonn i Reish,kak bi se Janica snašla..pitanje je sad?

    4. 1. 2009,   10:36