Obavijesti

Sport

Komentari 3

Miura produžio ugovor! Ima 53 godine, a igrat će protiv Inieste

Miura produžio ugovor! Ima 53 godine, a igrat će protiv Inieste
1

Deda se ne da! Rekli bi da je bivši nogometaš Dinama Kazuyoshi Miura (53) kao vino, što stariji - to bolji! I sa 53 ljeta na leđima igrat će u elitnom rangu japanskog nogometa u Yokohami sa Nakamurom (41)

VIDEO

Japanski nogometaš Kazuyoshi Miura (52) kao da misli da živi u Hrvatskoj pa još nije u mirovini. Kod nas se u starosnu mirovinu može sa 65 godina. Previše. Dobro, možda ne za standarde spomenutog Miure.

Bivši nogometaš Dinama na pragu 53. rođendana i dalje aktivno igra nogomet i to na visokoj razini, u elitnom razredu japanskog nogometa. Mladić iz Shizuoke potpisao je novi ugovor s Yokohamom i u idućoj će sezoni igrati protiv Podolskog, Inieste i društva...

- Nadam se da ću uživati u nogometu i dat ću sve od sebe da pomognem klubu u ostvarenju ciljeva, da izbori ostanak u ligi - rekao je skromni Miura koji je prošle sezone u drugoligaškoj konkurenciji za Yokohamu odigrao svega tri utakmice, ali to mu ne smeta. On je tu i trenira, čeka priliku.

Miura je za 34 godine profesionalnog nogometa odigrao 754 utakmice i postigao 221 pogodak, a od veljače kreće njegova 35. profi sezona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Miura se u svojoj bogatoj karijeri okušao i u Hrvatskoj. Iz Verdy Kawasakija došao je u Dinamo 1999. i kratko se zadržao, nije opravdao očekivanja "modrih" navijača, ali i japanskih novinara koji su kao vrijedne osice pohodili Maksimir tih dana. Ipak, ostao je u srcima navijača i jedan je od simpatičnijih stranaca u povijesti kluba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu