Obavijesti

Sport

Komentari 38

Mladen Grdović: U Hajduk je došao moj miljenik Filip Ozobić

Mladen Grdović: U Hajduk je došao moj miljenik Filip Ozobić
5

U par godina koliko je živio u Zadru, zavolio je Dalmaciju i Hajduk. Sanjao je da će igrati pred punim Poljudom,. Ako osvoje naslov, ja ću povesti feštu, kaže Grdović

VIDEO

Mladi reprezentativac Flip Ozobić ostatak sezone provest će na posudbi na Poljudu, uz opciju nastavka suradnje. U četvrtak bi trebao biti i službeno predstavljen kao igrač Hajduka.

- Hajduk je moja velika prilika, nadam se da će i klub i navijači biti zadovoljni mojom igrom i zalaganjem - kazao je Ozobić, koji se nada naslovu prvaka.

- Znam, da Hajduk dugo nije bio prvak, zato je moja želja naslov i proslava uz Mladena Grdovića, to bi bilo idealno – otkriva Ozobić, kojem je kralj dalmatinske pisme obećao posvetiti pjesmu ako osvoje naslov.

- Dobar sam sa Zvonom Bljajićem, koji brine o njegovoj karijeri, tako da Filipa pratim odavno. Po godinama mu mogu biti otac i zato mogu reći kako je krasan momak. U par godina koliko je živio u Zadru, zavolio je Zadar i Dalmaciju, a uz moje pjesme i Hajduk. Zajedno smo gledali utakmice, sanjao je da će jednom zaigrati pred punim Poljudom, gdje Torcida uvijek napravi nezaboravnu atmosferu. Ako osvoje naslov, ja ću povesti feštu – obećao je Grdović.

Filipa često uspoređuju s Lukom Modrićem, a o toj usporedbi najviše može reći izbornik U17 vrste Ivan Gudelj, koji je obojicu uveo u nacionalnu selekciju.

- Filip posjeduje kvalitetu i potencijal vrhunskog igrača. Teško je reći da je novi Luka Modrića, jer Modrić je svjetska klasa, no Filip je također znalac. Samo mora to svoje znanje i potencijal potvrditi na terenu. Ovo je pravi potez i za Filipa i za Hajduk – tvrdi Gudelj.

Ozobić je igrao u mlađim uzrasnim kategorijama Dinama, jedan je od rijetkih talenata koji je 'pobjegao' Zdravku Mamiću.

- Za to su zaslužni moji manadžeri Marko Naletilić i Zvone Bljajić. Jedina opcija odlaska iz Dinama bila je da upišem školu koje nema u Zagrebu. Upisao sam pomorsku školu u Zadru, sve ostalo išlo je samo po sebi. Stekao sam u Zadru dosta prijatelja, mnogi su mi čestitali kad sam potpisao za Hajduk i najavili kako će dolaziti na utakmice.

U Spartaku je konkurencija bila žestoka, nije mu na ruku išla ni promjena trenera.

- Sad sam koncentriran samo na Hajduk. Poznajem dosta igrača iz reprezentacije, trener Balakov bio je vrhunski igrač, slaže mladu momčad... Nadam se da ću se dobrim igrama nametnuti i zaslužiti svoje mjesto - zaključio je Ozobić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka