Obavijesti

Sport

Komentari 31

Modre dočekalo iznenađenje: Maznite Benficu, vi to možete

Modre dočekalo iznenađenje: Maznite Benficu, vi to možete
2

Dobra je Benfica, ali i mi smo dobri. Znate li kakva je bila Benfica tamo 60-ih godina? Prvak Europe i sve. Pereira, Eusebio, Simoes. Došli su kompletni i dobili smo ih 2-0. Bili su prvaci Europe, rekao je Rora...

VIDEO

Godina 1967. će zauvijek ostati upisana u povijest Dinama. Ta čuvena generacija je došla do ogromnog uspjeha i osvojila Kup Velesajamskih gradova rušeći velikane na putu do trona. Danas, nakon 52 godine, Dinamova nova generacija ima priliku također se upisati u povijest Dinama. 

Modre u četvrtak igraju osminu finala Europske lige protiv moćne Benfice, a igrače je na treningu dočekalo pravo iznenađenje. Osam članova legendarne generacije 1967. došli su podržati momčad uoči utakmice protiv Portugalaca, a posebno emotivne govore imali su legendarni Krasnodar Rora i Rudolf Belin koji su zaradili aplauz svih prisutnih.

Pokretanje videa...

04:57

- Dobra je Benfica, ali i mi smo dobri. Znate li kakva je bila Benfica tamo 60-ih godina? Prvak Europe i sve. Pereira, Eusebio, Simoes. Došli su kompletni i dobili smo ih 2-0 i otišli su kući. Bili su prvaci Europe. Nema nepobjedivih, samo treba vjerovati u sebe. Vidim da vi vjerujete u to i jako dobro igrate. Jedva čekamo tu utakmicu da to i osjetimo - rekao je Krasnodar Rora. Dinamo je Benficu pobijedio 2-0 1970. godine u prijateljskoj utakmici u kojoj se legendarni Štef Lamza oprostio od najdražeg kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte trening Dinama

Pokretanje videa...

00:23

- Narod vas voli, narod vas je uzeo. vi ste napravili nešto veliko, čuvajte to.  Nešto je najljepše kada imate svoj narod i svoje navijače. Veselite se kada izađete na teren. Bez obzira protiv koga igrate, uvijek svakoga respektirajte. Nebitno ako kažu da je netko bolji od tebe, ti izađi na teren i pokaži da si bolji, da zabiješ gol. To je nešto najljepše. Veselite se, budite frajeri, nitko nije od vas bolji. Sad ste kao jedan. Trčite, borite se. Imate ono što je narodu trebalo i što je falilo. Imate to sve iz sebe, držite to do kraja. Dečki, budite svoji, znate u kojem ste klubu, znate kakvu kvalitetu imate - rekao je Rudolf Belin.

Osim njih dvojice, na Hitrec Kacijanu su došli još Čerček, Mesić, Dautbegović, Haraminčić, Kobeščak, a sve je ovjekovječeno zajedničkom fotografijom s današnjim igračima Dinama. Nenad Bjelica bio je dirnut posjetom i zahvalio se legendama Dinama što su došli na trening.

Ovaj susret sigurno mnogo znači modrima koje u četvrtak očekuje velika utakmica, a motivacije nikada dosta. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet