Obavijesti

Sport

Komentari 37

Modrić: Cijelo jutro sam gledao Kaspera i onda ovako puknem!

Modrić: Cijelo jutro sam gledao Kaspera i onda ovako puknem!
1

Teško je bilo, ali ostao sam pribran. Bio sam siguran da ću zabiti jer sam cijelo jutro gledao videa kako čovjek brani penale i ja onda ovako puknem... Više to sigurno neću nikada raditi, rekao je Luka Modrić

VIDEO

Luka Modrić nepunih 20 minuta bio je tragičar nakon što je promašio penal protiv Danske, odnosno nakon što mu je Kasper Schmeichel obranio udarac. No, Luka je skupio svu koncentraciju kada je bilo najpotrebnije i pogodio u raspucavanju.

- Jako teško je bilo igrati, bila je velika sparina. Bilo nam je teško trčati i kretati se. Mogli smo riješiti i prije jedanaesteraca, ali eto mi valjda ne možemo bez te dodatne drame. Hvala Bogu, ovaj put nam se vratilo - rekao je naš kapetan nakon utakmice.

A kako se osjećao nakon što mu je Schmeichel skinuo udarac?

- Teško je bilo, ali ostao sam pribran. Bio sam siguran da ću zabiti jer sam cijelo jutro gledao videa kako čovjek brani penale i ja onda ovako puknem... Više to sigurno neću nikada raditi, neću više gledati prije utakmice kako brane - kroz polusmijeh je rekao Modrić.

- Presretni smo, ali nadamo se da neće ostati na ovome da možemo dalje, nisam htio davati velike najave poput one da je ovo utakmica generacije, ali u svima nama i u meni je to bilo tako - veliki ispit koji dugo nismo položili. Znali smo da je ovo biti ili ne biti za nas. Presretni smo jer je prošlo na najbolji mogući način.

U četvrtfinalu nas čeka domaćin Rusija.

- Čeka nas težak protivnik, koji je pokazao protiv favorizirane Španjolske kako se bori i kako se igra, čeka nas teška utakmica poput ove - zaključio je Modrić.

Ivan Perišić bio je kratak.

- Nakon ovoga može biti samo bolje. Svi smo očekivali Španjolce, ali Rusija je prošla dalje. Moramo se dobro odmoriti i pripremiti se za četvrtfinale - rekao je Perišić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske