Obavijesti

Sport

Komentari 50

Šahtar iznenadio City remijem; Perišić dva puta asistirao...

Šahtar iznenadio City remijem; Perišić dva puta asistirao...
49

U utakmicama 5. kola Lige prvaka u utorak u osminu finala su prošli Real Madrid, Manchester City i Tottenham. Bile su to zanimljive utakmice, a najviše je iznenadila 'muka po Pepu' protiv Šahtara...

VIDEO

U skupini A Real je s popodnevnim remijem u Istanbulu prošao već i prije utakmice s pariškim PSG-om na Bernabeu, a u opuštenom ozračju dvoboj je završio 2-2. Golovima Benzeme Reala je vodio s 2-0 sve do 81. minute, tada su Mbappe i Sarabia donijeli bod Parižanima.  

Luka Modrić je ušao u igru u 76. minuti. 

Pokretanje videa...

Luka Modrić, promocija autobiografije 03:37

Galatasaray i Club Brugges su igrali 1-1. Turci su vodili od 11. minute pogotkom Buyuka, a Belgijance je poraza spasio Diatta (90+2).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

PSG ima 13 bodova, Real 8, Club Brugges 3, a Galatasaray 2 boda.  

U skupini B Bayern je u Beogradu deklasirao Zvezdu sa 6-0, a Poljak Lewandowski postigao je u samo 15 minuta drugog dijela čak četiri gola, dok je Tottenham u Londonu preokretom svladao Olympiacos s 4-2 i prošao dalje.  

Bayern je u Beogradu poveo preko Goretzke (14), a potom slijedi "show" Poljaka Lewandowskog koji je od 53. do 68. minute zabio četiri gola. Ivan Perišić je ušao u igru u 61. minuti te je bio asistent za peti i šesti gol Bavaraca. 

Pirejski Olympiakos je iznenadio Tottenham u Londonu ranim pogocima El Arabija i Semeda, da bi u sudačkoj nadoknadi prvog dijela smanjio Ali. Tek što je krenulo drugo poluvrijeme izjednačio je Kane, a u 73. minuti za potpuni preokret pobrinuo se Bjelokošćanin Aurier. Pobjedu i prolaz "Pijetlova" u osminu finala potvrdio je Kane u 77. minuti. 

U skupini D Juventus je s 1-0 pobijedio Atletico, a španjolski sastav još nije osigurao osminu finala. Juve je u vodstvo doveo Dybala golom u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, a to je bio i jedini gol na utakmici. Talijanski prvak je osigurao prvo mjesto u skupini 

Bayer Leverkusen je slavio u Moskvi protiv Lokomotiva s 2-0. Nijemci su pobijedili Lokomotiv i ostali u igri za osminu finala, a što je možda i važnije, vjerojatno osigurali treće mjesto u skupini D i nastavak natjecanja u Europi. Bayer je poveo tragikomičnim autogolom Žemaljetdinova u 11. minuti kada ga je loptom napucao suigrač Eder, a lopta odsjela u samom kutu ruskih vrata. Bender je u 54. minuti potvrdio pobjedu. Vedran Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu za Lokomotiv. 

U ovoj skupini vodi Juventus s 13 bodova, Atletico ima 7, Bayer 6, a Lokomotiv 3 boda. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića