Obavijesti

Sport

Komentari 15

Modrić ide kod idola Bobana? Zvone će složiti megamomčad

Modrić ide kod idola Bobana? Zvone će složiti megamomčad
1

Najbolji nogometaš svijeta i kapetan hrvatske nogometne reperezentacije, Luka Modrić, uskoro puni 34 godine, a upravo to bi mogao biti razlog da Real Madrid naplati suradnju. Milan je zagrijan

VIDEO

Luka Modrić i Zvonimir Boban na istoj klupi - zvuči kao kombinacija koja pred sobom ruši svakoga tko mu na travnjaku stane na put. Tome se, prema pisanju talijanskih medija, nadaju i čelnici AC Milana koji žele Zidanu uzeti hrvatskog veznjaka i s njime krenuti u pokoravanje Europe. Naime, Milan već tri godine ne uspjeva ostvariti europske planove te su odlučili da je vrijeme tome stati na kraj.

Upravo je Bobana Modrić često isticao kao svoga nogometnog uzora, a scena u kojoj Zvonimir Boban plače pred svjetskom nogometnom elitom u trenutku u kojemu je Luka okrunio svoju sezonu iz snova s Fifinom nagradom za najboljeg igrača svijeta pokazala je koliko ga Boban cijeni. 

Boban od ove sezone ima novu ulogu u svojoj karijeri. U Milanu, klubu u kojemu je proveo devet godina, na oduševljenje milanista slože momčad koja će ih ponovno dovesti među elitu europskog nogometa, a glavna zvijezda trebao bi biti upravo Luka Modrić, piše Tuttosport. 

Ostvari li se ovaj transfer, Modriću se zasigurno neće biti teško prilagoditi u novom okruženju budući da je već surađivao s Carlom Ancelottijem za vrijeme njegovog boravka na Santiago Bernabeu od 2013.-2015. godine, kada je Luka još uvijek bio "zelen" u kraljevskom klubu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Theo Hernandez prvi je koji se pridružio Rossonerima iz Reala, a sve je izglednije kako će njegovim putem i Luka.  Zidane za jesen želi nove veznjake - Paula Pogbu i Donnyja van de Beeka.  Boban je navodno htio i Brahima Diaza te Danija Ceballosa, no Luka je bio primarni cilj.

Talijanski novinar koji je među prvima razotkrio transfer Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus prošloga ljeta - Luca Momblano - piše o dolasku Luke među Rossonere, što daje na istinitosti ove "tajne operacije".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener