Obavijesti

Sport

Komentari 41

Modrić je 'čarobnjak' i u tenisu, Mandžukić se 'naljutio' u finalu

Modrić je 'čarobnjak' i u tenisu, Mandžukić se  'naljutio' u finalu
1

Na Šalati je pravi teniski spektakl. Ni velika vrućina nije spriječila mnogo ljudi da dođu dati podršku ovom hvalevrijednom projektu, a pobijedili su Mario Mandžukić i Patrik Jurina

VIDEO

Ajmo, op, op, op, tražio je Mandžukić u maniri Blanke Vlašić pljesak uoči svakog servisa. I dobio ga je. A onda, u maniri Rafaela Nadala, triput na mreži ‘smeširao’ pored Mate Pavića, koji je bio prvi tenisač svijeta u parovima.

Teniski spektakl na Šalati

Objavljuje 24sata Sport u Srijeda, 12. lipnja 2019.

 

Vruće kao u Sahari. Preko 30 stupnjeva grijalo je Šalatu, gdje je Marin Čilić okupio hrvatske sportaše kako bi skupili novac za igralište djeci iz Tordinaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE GALERIJU

59
| Foto: Igor Kralj/PIXSELL/ (ILUSTRACIJA)

 

Mario Mandžukić pokazao se kao vrhunski tenisač, gotovo da bi mogao zaigrati na nekom Futuresu, dok je, primjerice, gimnastičar Marijo Možnik toliko dobar da je prilikom servisa promašio cijeli teren. Negdje u sredini, između Možnika i Mandžukića je Andrej Kramarić.

Pokretanje videa...

00:53

- Čilkan je to sjajno osmislio. U šali sam mu rekao da ja mogu skupljati loptice, sad ćemo vidjeti kakav ću biti tenisač - rekao je kroz šalu Kramarić i dodao:

- Veselim se što ćemo protiv Mađarske igrati u Splitu. Ako smo se zajedno borili prije 30 godina za Hrvatsku, moramo i sad zajedno. Jedva čekam.

Mate Pavić i Andrej Kramarić izgubili su od Mandžukića i Jurine.

Mario Mandžukić zaigrao tenis u sklopu  humanitarnog događanja Gem Set Hrvatska

- Ne, Mandžo me nije iznenadio. Vidio sam ga kako trenita proteklih dana. Odmah sam skužio da je ozbiljan tenisač.

Prilikom 'sudara' sa žičanom ogradom ozlijedio se Ivan Ljubičić.

Teniski spektakl na Šalati: Izjave igrača nakon finala

Objavljuje 24sata Sport u Srijeda, 12. lipnja 2019.

Na drugom terenu publiku je zabavljao Bojan Bogdanović.

- Bravo, Babo, majstore - sam sebi je naglas govorio najbolji hrvatski košarkaš, dok je publika 'vrištala' od smijeha. U igri je i drugi hrvatski NBA košarkaš, Dario Šarić.

- Sva sreća pa igram s najboljem tenisačem parova na svijetu Ivanom Dodigom. Moj je zadatak da me niko ne prebaci na mreži, a on neka kupi sve ostalo što se da - rekao je Dario Šarić.

Na polufinalne susrete došli su i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. U prvom polufinalu su u uzbudljivom meču Mandžukić i Jurina slavili protiv Škugora i Lovrena rezultatom 10-8, dok su istim rezultatom Modrić i Čilić pobijedili Delića i Bogdanovića.

Svu raskoš teniskog talenta pokazao je Luka Modrić u finalu. Volej, slice, servis, ma sve je išlo kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Vodili su Čilić i Modrić 5-0, ali probudili su se Jurlina i Mandžo te došli na 6-6, pa i poveli 8-7, ali tad se 'mr. No good' ozlijedio nakon što je sam sebe udario reketom u koljeno.

Tad ga je još i Čilić počeo 'gađati' što je dodatno razljutilo bivšeg hrvatskog reprezentativca. Uzvratio im je na terenu - Mandžukić i Jurina s 11-9 pobijedili su u finalu, ali rezultat je i tako bio nebitan. Ovaj spektakl na zagrebačkoj Šalati mogao bi postati tradicionalan i odvijati se u smijehu, zabavi i dobrim djelima.

- Inače ne komentiram suđenje, ali ovo je bilo katastrofa. Najblaze rečeno! - našalio se nakon svega Luka Modrić na suđenje Luke Bulića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener