Obavijesti

Sport

Komentari 149

Modrić je u najboljoj momčadi u 2015. prema izboru FIFProa!

Modrić je u najboljoj momčadi u 2015. prema izboru FIFProa!
8

Luka je jedan od četiri igrača Real Madrida koji su ušli u najbolju momčad 2015. u izboru nešto manje od 26.500 profesionalnih nogometaša. Rakitića nema u sastavu

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić izborio se za mjesto u najboljoj momčadi 2015. godine prema izboru 26.478 profesionalnih nogometašica i nogometaša iz 68 zemalja diljem svijeta. Prvi je to put da se jedan hrvatski nogometaš našao u izboru koji se održava od 2005. godine.

Veznjak Real Madrida našao se uz bok Manuelu Neueru, Daniju Alvesu, Sergiju Ramosu, Thiagu Silvi, Marcelu, Paulu Pogbi, Andrésu Iniesti, Cristianu Ronaldu, Lionelu Messiju i Neymaru u prvoj izabranoj postavi.

Modrić je jedini Hrvat u prve dvije postave, što čudi s obzirom na uspjehe Ivana Rakitića s Barcelonom. Nije Raketa dospio čak ni u drugu svjetsku postavu.

U drugih 11 uvršteni su David De Gea, Philipp Lahm, Gerard Piqué, David Alaba, Jordi Alba, Toni Kroos, Yaya Touré, Eden Hazard, Luis Suárez, Robert Lewandowski i Zlatan Ibrahimović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Velika je čast imati takvu dvojicu nogometaša u najvećim klubovima svijeta, na to svi moramo biti ponosni. Modrić je fantastičan igrač i toga svi moraju biti svjesni. Prije je bio važan kotačić u igri Reala, ali sada je glavni kotač i pokretač i redovito sve oko sebe čini boljima - rekao je u razgovoru za Goal bivši hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu