Obavijesti

Sport

Komentari 212

Modrić: Jesmo li uz izbornika Čačića? A što da sada radimo?

Modrić: Jesmo li uz izbornika Čačića? A što da sada radimo?
1

Ne možemo se vaditi na negativnu atmosferu oko reprezentacije i što navijači traže ostavke neke čelnih ljudi. To nam ne smije biti izlika. Mi igrači moramo biti van toga, rekao je kapetan poslije Finske

VIDEO

Kapetan Vatrenih Luka Modrić bio je potpuno iskren nakon velikog kiksa Hrvatske na Rujevici. Odigrali smo 1-1 protiv rasterećene Finske i tako gotovo kompromitirali odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

VIDEO

Izjave igrača nakon neuspjeha protiv Finske Reporter: Antonio Bevanda

Posted by 24sata on Friday, October 6, 2017

S tim se slaže i Luka:

- Uvelike smo kompromitirali naš odlazak na Svjetsko prvenstvo ovim lošim rezultatom. Mislim da smo igrali OK kad smo zabili gol, napadali smo, imali smo inicijativu, oni nisu došli do naših dvadesetak metara. Nevjerojatno mi je da smo se povukli protiv jedne Finske uz sav dužan respekt prema njima. To je nedopustivo da se Hrvatska totalno povuče i čeka što će se dogoditi do kraja utakmice - započeo je Luka pa nastavio:

- Umjesto da smo nastavili dalje igrati našu igru, odlučili smo se za nešto sasvim drugo i nevjerojatna mi je ta činjenica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:31

Što ste si rekli u svlačionici poslije utakmice?

- Nismo pričali jer su glave vruće, sigurno da ćemo pričati. Moramo se skupiti i pokušati pronaći neku dodatnu snagu da osiguramo taj playoff.

Detektirao je neke probleme u igri.

- Mi nikad ne idemo na bod, idemo u Ukrajinu pobijediti. Njima treba pobjeda, bit će to otvorena utakmica. Vjerujem da ćemo naći neku snagu i igrati bolje i biti krvoločniji. Kao da nam fali malo krvi, djelujemo zadnjih pola sata beskrvno!

Nakon Turske Luka je rekao da reprezentaciji fali naboja. Večeras mnoge stvari u reprezentaciji nisu funkcionirale.

 

- Ne treba bježati od toga, dosta stvari ne štima. Ne možemo se vaditi na negativnu atmosferu oko reprezentacije i što navijači traže ostavke neke čelnih ljudi. To nam ne smije biti izlika. Mi igrači moramo biti van toga, mi moramo biti fokusirani na teren. Nikad nisam igrao za onog tko vodi savez, ni za izbornika. Ja igram za Hrvatsku i to je najvažnije i to me čini sretnim i ponosim, mi ne možemo utjecati na to tko vodi reprezentaciju. Mi nemamo više popravnog, to je zadnja utakmica, moramo dati maksimum i otići u taj playoff.

Što ne štima konkretno?

- To je meni nevjerojatno da se s njima mučimo, uz sav dužan respekt. Prije smo to dobivali lakoćom. Možda se uvukla nervoza u igrače zbog loše atmosfere oko reprezentacije, mi se moramo dići iznad toga i biti fokusirani na ono što je naš posao na terenu. Moramo igrati što najbolje možemo.

Jeste li uz izbornika?

- Što da sad radimo? Krenuli smo u kvalifikacije i moramo skupa ovo izgurati. Do utakmice s Islandom je sve bilo idealno, sad u zadnjim utakmicama smo zaredali s lošim rezultatima i odjednom sad ništa ne valja i situacija je katastrofalna. Imamo jednu šansu da to ispravimo i pokušamo izboriti dodatne kvalifikacije.

Kao da te igrači ne slijede u igri? Previše odskačeš, nije to kao u Realu?

- Ne mislim da je to tako, mislim da svi daju maksimum i žele najbolje kao i ja što želim najbolje. Mislim da nam se puno toga svodi na improvizaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 212
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu