Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Modrić odbio Bobana: Zidane i Real još dugo računaju na Luku

None Foto: Miranda Cikotic, Nordphoto, Pixsell 4

Modrić mu je rekao 'ne', a Boban će pokušati dovesti drugu dvojicu Vatrenih, Kramarića (Hoffenheim) i Lovrena (Liverpool) čiji je predstavnik Mijatović danas viđen u sjedištu AC Milana

Zvonimir Boban pokušao je povući svoj prvi veliki, simbolični potez po povratku u Milan, ali naletio je na odlučno 'ne' svojeg nasljednika među Vatrenima, velikog Luke Modrića.

Opatija: Roberto Baggio na predstavljanju nogometnog kampa za djecu | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Foto: Nel Pavletic/PIXSELL Luka Modrić i Robby Baggio u Opatiji

Boban je, prenosi madridska Marca iz talijanske Gazzette dello Sport, pokušao Modrića uvjeriti da bi u Milanu postao ključni igrač i temelj povratka Crveno-crnih u vrh svjetskog nogometa.

Sve je ostalo samo na pokušaju. Jače od Bobanovih riječi bile su one koje je Luki još početkom svibnja u četiri oka izrekao Zinedine Zidane:

- Još najmanje jednu sezonu možeš biti kreator Realove igre, godine tu nisu važne, a to ćemo ti dokazati novim ugovorom koji ćeš uskoro dobiti od Reala - rekao je Francuz, a prenijela vrhunski informirana Cadena Cope.

Hrvatska - Spanjolska | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Modriću taj ugovor još nije stavljen na sol, aktualni mu traje do slijedećeg ljeta pa su AC Milan i Boban pokušali djelovati u tom 'vakuumu', ali - bezuspješno.

Danas, ako igrač može birati između Reala i Milana, nikakve tu dileme zapravo nema. Posebno za jednog od najvećih koji su ikada nosili... Realov dres.

Zvone će pokušati dovesti drugu dvojicu Vatrenih, Andreja Kramarića (Hoffenheim) i Dejana Lovrena (Liverpool) čiji j predstavnik Predrag Mijatović (još jedna Realova legenda) nešto prije podneva viđen kako nakon pregovora odlazi iz sjedišta AC Milana...

Komentari (33)
  • Modrić odbio Milan? Ma nemoguće. Tko je to mogao predvidjeti?

    1. 7. 2019,   21:49
  • Zidane mu je rekao u 4 oka ali eto sve se zna od rijeci do rijeci... mogao je onda u live prijenosu pricat sa Modricem.

    1. 7. 2019,   21:59
  • Šok

    1. 7. 2019,   21:54