Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Modrić po Kolumbiji traga za drogom i to radi fenomenalno

None Foto: El Tiempo 2

Kolumbijski policajci ludi su za nogometom. Nizozemskog ovčara dobili su dva mjeseca nakon SP 2018. Navali su ga: Modrić. I pored njega nikakva droga ne prolazi

Možda nije najbolji na svijetu kao nogometaš po kojem je dobio ime, ali kolumbijski policajci kažu da nije ni daleko.

Nizozemski ovčar koji na sjeveru Kolumbije otkriva drogu došao je na obuku dva mjeseca nakon Mundiala u Rusiji. Kolumbijci su ludi za nogometom i bilo im je najnormalnije da novom kolegi daju ime: Modrić.

Foto: El Tiempo Modric u akciji

Modrić radi na karipskim obalama sjevera Kolumbije, u gradu Atlanticu. Njegovi su dvonožni kolege za list El Tiempo otkrili da su iza njega već mnoge zapljene, a u prva četiri mjeseca na dužnosti otkrio je 2 kg droge (ne specificiraju, al' realno: kokaina).

Na kraj nam pameti ne pada nekoga uvrijediti ili umanjiti Modrićevu uspješnost, ali 'ajmo iskreno: na lokacijama na kojima on traga, droge vjerojatno ima gdje god ponjuši.

Izgleda da mu na živce posebno idu kriminalke jer je izvjesnima damama po imenima Ines Cabarcas FrancoNini Johana Osorio Esquivel upropastio planove koje su imale sa 322 grama kokaina tj. 550 grama marihuane (usputna opservacija: Ines je daleko veće zlo od Nini Johane).

Modrić je diplomant policijske škole u Facatativeu, svoj pseći život provodi radeći plemeniti posao i na tome mu svaka čast.

Foto: El Tiempo

Komentari (36)
  • Modrić je uvijek imao nos.....

    22. 6. 2019,   16:20
  • Ja isto imam psa. To i nije neka informacija ako nebi reka da se zove Davor Šuker!! Taj moj “cucek” ništa ne radi,osim sto živi kao kralj.. Jede prvoklasno,putuje od mome trošku,stalno j**e kuje,i još puuuno toga.. Voli primjetia sam i gledati kad ja igram sa društvom poker,ali samo kad igramo za dobru lovu.. 😉

    22. 6. 2019,   15:43
  • nije to ništa čudno, moj se pas zove Vitor Baia, mačka Martina Hingis, a papagaj je dobio ime Espen Bredesen.

    22. 6. 2019,   17:44