Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Modrićev menadžer u Milanu, pregovara o odlasku iz Reala

None Foto: Satish Kumar, Benoit Tessier, Reuters, Pixsell 3

Priča je u žestokom kondicionalu, iza svakog ugla čeka barem jedno veliko 'ako', ali veličina Bobana i Milana te već poznije Modrićeve igračke godine mogle bi nemoguće učiniti mogućim

Inter ima Brozovića i Perišića, Real ima Modrića, Barcelona Rakitića, Liverpool Lovrena, Chelsea Kovačića... Gotovo da nema velikana bez Hrvata.

AC Milan po svoje je hrvatsko pojačanje otišao Fifu, drugog čovjeka svjetskog nogometa pretvorio u najglasovitije klupsko ime pa sada, preko Hrvata u Upravi, želi do Hrvata na travnjaku.

I to ne bilo kojeg. Zvonimir Boban i Milan u crveno-crno bi obukli Zlatnu loptu, Luku Modrića!

Foto: ITV, Nordphoto/PIXSELL

Lukin menadžer Vlado Lemić, javlja Sky Sport (tj. njegov ekspert za mercato, Gianluca Di Marzio) viđen je u Milanovom sjedištu gdje je dogovarana taktika kojom bi žešće posrnuli milanski klub pokušao, kontra svih prognoza, dovesti jednog od najboljih nogometaša planete.

Modrićeva je mjesečna plaća milijun eura i to je prva velika prepreka. Dugovima i financijskim fair-playom opterećeni Milan to sada ni u najluđim snovima ne smije platiti.

Modrić ima još godinu dana ugovora s Realom, Zidane je rekao da bar još tu jednu sezonu računa na njega u novom pohodu na Primeru, Ligu prvaka, Kup kralja... sve što se uopće može osvojiti.

Milan ne da se neće tako skoro boriti za 'scudetto' i Ligu prvaka nego - ove sezone uopće neće igrati niti Europsku ligu! Kako onda misle dovesti igrača od 12 milijuna eura godišnje plaće?

Foto: PIXSELL/screenshot

Boban i "rossoneri" čekaju dvije šanse: 1) da Real uspije dovesti Pogbu iz Uniteda pa još jednom razmisli o tome koliko se uskoro 34-godišnji Modrić uklapa u novu madridsku priču, 2) betonirati odnos i dogovor s Lukom pa ga, ako već ne sad, onda narednog ljeta dovesti 'za nula eura'.

Zvuči kao 'neznanstvena fantastika', ali onaj tko podcijeni veličinu imena kao što je Zvonimir Boban i kluba kao što je AC Milan čini veliku glupost. Ako se na sve nakalemi Lukina sada već ozbiljno zrela igračka dob, sve skupa iz naoko pustih naklapanja postaje kombinacija sa ipak: realnim obrisima.

Priča je dakle, u žestokom kondicionalu, iza svakog ugla čeka barem jedno veliko 'ako', ali veličina Bobana i Milana te već poznije Modrićeve igračke godine (te posljedično smanjenje mjesečne zarade) mogle bi i nemoguće učiniti mogućim!

Komentari (8)
  • jucer je pisalo da isti taj lemic u milanu dogovara lovrenov transfer. danas modricev. jadni lemic ni sam ne zna sta i koga dogovara. sutra ce biti da je lemic na godisnjem u milanu.

    17. 7. 2019,   10:02
  • Nije Luka taj koji želi otići, već je Real taj koji ga želi prodati dok još može za njega nešto dobiti..

    17. 7. 2019,   11:38
  • Koa sranja pisete je jos najbolje da ode u Milan

    17. 7. 2019,   10:07