Obavijesti

Sport

Komentari 8

Modrićev menadžer u Milanu, pregovara o odlasku iz Reala

Modrićev menadžer u Milanu, pregovara o odlasku iz Reala
3

Priča je u žestokom kondicionalu, iza svakog ugla čeka barem jedno veliko 'ako', ali veličina Bobana i Milana te već poznije Modrićeve igračke godine mogle bi nemoguće učiniti mogućim

VIDEO

Inter ima Brozovića i Perišića, Real ima Modrića, Barcelona Rakitića, Liverpool Lovrena, Chelsea Kovačića... Gotovo da nema velikana bez Hrvata.

AC Milan po svoje je hrvatsko pojačanje otišao Fifu, drugog čovjeka svjetskog nogometa pretvorio u najglasovitije klupsko ime pa sada, preko Hrvata u Upravi, želi do Hrvata na travnjaku.

I to ne bilo kojeg. Zvonimir Boban i Milan u crveno-crno bi obukli Zlatnu loptu, Luku Modrića!

Lukin menadžer Vlado Lemić, javlja Sky Sport (tj. njegov ekspert za mercato, Gianluca Di Marzio) viđen je u Milanovom sjedištu gdje je dogovarana taktika kojom bi žešće posrnuli milanski klub pokušao, kontra svih prognoza, dovesti jednog od najboljih nogometaša planete.

Modrićeva je mjesečna plaća milijun eura i to je prva velika prepreka. Dugovima i financijskim fair-playom opterećeni Milan to sada ni u najluđim snovima ne smije platiti.

Modrić ima još godinu dana ugovora s Realom, Zidane je rekao da bar još tu jednu sezonu računa na njega u novom pohodu na Primeru, Ligu prvaka, Kup kralja... sve što se uopće može osvojiti.

Milan ne da se neće tako skoro boriti za 'scudetto' i Ligu prvaka nego - ove sezone uopće neće igrati niti Europsku ligu! Kako onda misle dovesti igrača od 12 milijuna eura godišnje plaće?

Boban i "rossoneri" čekaju dvije šanse: 1) da Real uspije dovesti Pogbu iz Uniteda pa još jednom razmisli o tome koliko se uskoro 34-godišnji Modrić uklapa u novu madridsku priču, 2) betonirati odnos i dogovor s Lukom pa ga, ako već ne sad, onda narednog ljeta dovesti 'za nula eura'.

Zvuči kao 'neznanstvena fantastika', ali onaj tko podcijeni veličinu imena kao što je Zvonimir Boban i kluba kao što je AC Milan čini veliku glupost. Ako se na sve nakalemi Lukina sada već ozbiljno zrela igračka dob, sve skupa iz naoko pustih naklapanja postaje kombinacija sa ipak: realnim obrisima.

Priča je dakle, u žestokom kondicionalu, iza svakog ugla čeka barem jedno veliko 'ako', ali veličina Bobana i Milana te već poznije Modrićeve igračke godine (te posljedično smanjenje mjesečne zarade) mogle bi i nemoguće učiniti mogućim!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani