Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mogli su poginuti! U Požegi porazbijali stadion trećeligaša

None Foto: 034portal.hr

Porazbijane su kante za smeće, polomljeno je 30 stolica, s tribina je otkinut klupski grb, obijena su vrata tavanskog prostora i počupani kablovi od struje, a stanje je zatekao domar po dolasku na posao

Stadion trećeligaša Slavonije iz Požege pretrpio je iživljavanje vandala u noći s utorka na srijedu.

Porazbijane su kante za smeće, polomljeno je 30 stolica, s tribina je otkinut klupski grb, obijena su vrata tavanskog prostora i počupani kablovi od struje, a stanje je zatekao domar po dolasku na posao oko 7:30 ujutro.

Foto: 034portal.hr

Foto: 034portal.hr Foto: 034portal.hr Foto: 034portal.hr Foto: 034portal.hr

- U ovom vandalizmu sreća nepromišljenih počinitelja je što, čupajući i kidajući kablove od struje koji su bili pod naponom, nisu poginuli od strujnog udara - piše 034portal.

Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a policija je odmah po dojavi domara izašla obaviti očevid.

Foto: 034portal.hr Foto: 034portal.hr Foto: 034portal.hr Foto: 034portal.hr

 

Komentari (12)
  • nije mi jasno koliko malouman pojedinac mora bit da dođe na stadion kluba iz svoje regije, za koji zna da se (kao 98% manjih klubova u hr) koprca i spaja kraj s krajem, i na ovakav način ide pumpat svoj ego i liječit komplekse male ćune? čestitam rambo, prejak si!

    9. 1. 2019,   13:46
  • Masno da udarit po đžepu I par mjeseci u zatvor. A nakon toga volonitranje za klub godina dana.

    9. 1. 2019,   14:04
  • Tu se godinama skuplja skupina maloljetnih dekikvenata i laganini se drogira, u mraku podalje od prometnica na tribini nk Slavonije. To zna cijela Požega... To znaju svi roditelji čija djeca sada već završavaju ili su završili faks.... Nekad davno za vrijeme juge pilo i pušilo pa i drogiralo se na atletskom stadionu a danas puše, piju na tribinama HNK Slavonija...... Ako je to policija tek sada saznala onda bravo za njih....

    9. 1. 2019,   14:06