Obavijesti

Sport

Komentari 50

'Moj odlazak iz reprezentacije na kraju je ispao odličan potez'

'Moj odlazak iz reprezentacije na kraju je ispao odličan potez'
2

'Mislim da smo na ovoj utakmici stvorili najviše prilika ovoga proljeća, možemo biti zadovoljni našom predstavom. Sve znamo, cilj nam je izboriti Europu, a sada je na rasporedu Istra', kaže Bradarić

VIDEO

Hajduk je stigao do nove prvenstvene pobjede, bijeli su u Kranjčevićevoj ulici na krilima trostrukog strijelca Mije Caktaša svladali (4-1) Rudeš. Poslije utakmice u splitskim je redovima vladalo veliko zadovoljstvo, dok ni Rudešani nisu bili pretjerano tužni. Svima je u redovima zagrebačkog prvoligaša bilo jasno kako je ostanak u Prvoj HNL "nemoguća misija", a protiv Hajduka su dali svoj maksimum.

- Imali smo jako dobru tranziciju, dok je Rudeš dobro izlazio u kontranapade. Mislim da smo na ovoj utakmici stvorili najviše prilika ovoga proljeća, možemo biti zadovoljni našom predstavom. Sve znamo, cilj nam je izboriti Europu, a sada je na rasporedu Istra. I tu idemo na pobjedu, znamo što se od nas očekuje. U ovom trenutku igramo jako dobro, ali znam da imamo još prostora za napredak - rekao je Domagoj Bradarić, pa nastavio:

- Istra? Igramo doma, na svom Poljudu, ali pred praznim tribinama. To nam ne smije predstavljati nikakav problem, znamo da su naši navijači uvijek uz nas. I protiv Istre idemo nastaviti naš pobjedonosni niz.

Drugu utakmicu u nizu gol za Hajduk postigao je i Bassel Jradi...

- Dobro smo izgledali kao momčad, odigrali jednu jako dobru utakmicu i zasluženo pobijedili. I ja sam se osjećao dobro na terenu, zabio sam lijep gol, pa je ovo za sve nas bila jedna jako uspješna večer - rekao je Jradi, pa dodao:

- Pred nama su još samo dvije, ali dvije jako važne utakmice. Tražimo svoje mjesto u vrhu prvenstvene ljestvice, želimo osigurati nastup u Europi, tako da su nam ovi bodovi jako važni. Kao i oni sljedećeg tjedna iz utakmice protiv Istre.

Hajduk je sve bliže novom izlasku na europsku scenu...

- Jako smo loše otvorili ovu sezonu, sada se sami moramo vaditi i ispraviti greške s početka sezone. Znamo koji nam je cilj, znamo da Hajduk mora dohvatiti Europu.

Zagreb: Rudeš ugostio Hajduk u 34. kolu HT Prve lige

Koliko je Hajduk danas bolji nego prošloga srpnja?

- Ne znam, ja sam u Hajduk stigao tek u kolovozu, haha. Ali, danas smo puno, baš puno bolji nego tada. Bolje smo se upoznali, puno smo agresivniji, a taktički danas na terenu stojimo jako dobro. Treniramo naporno, stvari su i za nas konačno krenule u dobrom smjeru.

Na zimu ste napustili libanonsku reprezentaciju tijekom Azijskog prvenstva kako bi se što bolje prilagodili Hajduku, pa ovdje i izborili mjesto u početnoj postavi na proljeće...

- To je bio najgori period u mojoj karijeri, bio sam potpuno izvan forme, a od srpnja 2017. godine sam imao samo 10 dana odmora. Bio sam umoran, tijelo mi nije bilo u pravom stanju, mentalno nisam bio na željenoj razini. Za mene je bila dobra odluka da napustim reprezentaciju i priključim se pripremama Hajduka u Turskoj, to se sada pokazalo dobrom odlukom. Evo, sada sam zabio dva gola u nizu, sada bih volio da sezona još potraje.

Zadnju domaću utakmicu sezone odigrat ćete pred praznim tribinama protiv Istre...

- Jako mi je žao zbog toga, meni je veliki užitak igrati na Poljudu, pogotovo kada iza sebe imate takvu podršku navijača. Ali, vjerujem da ćemo još jednom biti pravi, osvojiti tri boda i dohvatiti Europu - završio je Jradi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba