Obavijesti

Sport

Komentari 16

'Moj sin je zarobljenik: PSG mu želi tamnicu, suhi kruh i vodu!'

'Moj sin je zarobljenik: PSG mu želi tamnicu, suhi kruh i vodu!'
5

Nije trebao 'lajkati' Evrin video i 'zalomiti' vani, ali PSG mu ne da trenirati u Camp des Loges, a žele da prije devet navečer bude doma u pidžami i da prije 23:00 bude u krevetu?!, kaže Veronique, majka Adriena Rabiota

VIDEO

Adrien Rabiot na ljeto odlazi iz PSG-a. Tek su mu 23 godine, dijete je kluba, ali odnos koji je godinama bio pretemperamentan sada je postao neizdrživ. Ugovor mu ističe na ljeto, otići će kao slobodan igrač i to - u kolosalno lošim odnosima.

Adrienova majka (i menadžerica), gospođa Veronique Rabiot, za pariški L'Equipe dala je cijelu nisku izjava kakve dugo nismo čuli, pa makar se radilo o rođenoj materi i 'najrođenijoj' menadžerici.

Tamnica, suhi kruh i voda

- Moj sin je zarobljenik kluba. On je talac PSG-a. Još malo pa ga čeka suhi kruh, voda i tamnica. Klub je prema njemu okrutan - počela je svoju tiradu gđa Veronique.

Njen sin se svako toliko ogriješi o klupsku disciplinu, mama za manje-više sve ima opravdanje premda ne negira da mu nije trebao zadnji izlazak do kasno u noć, a još manje 'lajkanje' videa u koje se Patrice Evra ismijava sa ispadanjem PSG-a u Ligi prvaka od Uniteda.

- OK, nije trebao 'lajkati' video i mogao bi manje u noćni život, ali ljudi iz PSG-a su potpuno van kontrole. Najprije mu ne daju trenirati, uopće ne smije u klupski Camp des Loges tako da Adrien trenira poskrivećki. Da, mora tako jer mu ne daju da trenira, a ja vam neću reći ni s kim, ni gdje radi. A mora. Pa ne može profesionalni sportaš tjednima ne trenirati! Dakle, najprije mu uskrate pravo na rad, a onda mu se miješaju u privatni život. Provjeravaju da li je kući, kad je legao... Žele da prije 21:00 bude u pidžami, a do 23:00 bude u krevetu. Ja ne znam što je tim ljudima, ali kažem vam... Još samo fali tamnica i suhi kruh i voda! - veli mama Rabiot.

- Neymara puste na karneval u Rio, a mom Adrienu zamjeraju što nije na vrijeme došao na pripreme u Katar premda su mu u roku od 20 dana u siječnju preminuli i baka i otac! - kaže Veronique.

A di će, na tečaj grnčarstva?

Paris St Germain Training

Rabiot ne igra od prosinca, a PSG ga je suspendirao do 27. ožujka zbog noćnih izlazaka pa mu onda i zabranio ulazak u klupski trening-kamp zbog 'lajkanja' Evrinog videa.

Gospođa Veronique kaže da Adrien 'sigurno neće ići na tečaj grnčarstva nego trenirati jer sportaš mora voditi računa o kondiciji' i za nju je njen sin 'samo iskorišten da bi se skrenula pažnja s mnogih problema koje PSG ima, a među kojima sigurno nije Adrienov kasni noćni izlazak ili kašnjenje na zimske pripreme zbog dva smrtna slučaja u obitelji'.

Činjenica jest da je PSG predmet velike Fifine pažnje zbog Financijskog fair-playa te da su šokantno ispali u Ligi prvaka bez obzira na puste stotine milijuna uloženih eura. No, s druge strane, ni Adrien Rabiot nije 'anđeo' premda je vjerojatno istina da je čvrsta ruka kojom ga tretira PSG posljedica njegovog odbijanja da potpiše novi ugovor s pariškim klubom.

Čelnici PSG-a sigurno nisu 100% korektni prema Adrienu, ali 'zarobljenik', 'talac', 'tamnica', 'suhi kruh i voda'... Gospođu Veronique je ipak 'malo prebacilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram