Obavijesti

Sport

Komentari 23

Moro: I sebi smo ostali dužni! Gračan: Igrat će svi koji su tu

Moro: I sebi smo ostali dužni! Gračan: Igrat će svi koji su tu
1

Utakmica protiv Francuske pokazala je da možemo, digli smo se psihički, a da skupina nije lagana pokazalo je to da je Rumunjska dobila i Engleze, rekao je uoči posljednje utakmice na Euru U-21 izbornik Nenad Gračan

VIDEO

Hrvatska Engleska u ponedjeljak (21 sat, HTV 2) igraju za prestiž jer i jedni i drugi izgubili su od Rumunjske Francuske. Hrvatska želi prvu pobjedu u povijesti na Euru mladih reprezentacija, ali i da izbjegne titulu najlošije utakmice EP-a. U slučaju bilo kakvog poraza, Hrvatska će po gol razlici biti gora od fenjeraša skupine A Belgije, a trenutačno je gora Srbija, koja večeras igra susret zadnjega kola.

- Engleska ima vrhunske igrače, kvalitetne individualce i momčad i nije realno kako stoje na tablici - rekao je Nikola Moro, ali i naglasio:

- Ni mi ne zaslužujemo posljednje mjesto na tablici. Ostali smo dužni i sebi i svima koji nas gledaju. Ali protiv Francuske smo pokazali da znamo i možemo, Francuzi nam nisu stvorili ni jednu šansu.

Taj poraz od Francuske 1-0 svima je u našem taboru podigao samopouzdanje nakon šokantnih 1-4 na otvaranju protiv Rumunjske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Engleska je jaka, ali ako ćemo igrati kao protiv Francuza, kao momčad, neće biti problema - kaže branič Branimir Kalaica, dok je Gračan zaključio:

- Ovo je bilo veliko iskustvo onim igračima koji ostaju u mladoj reprezentaciji (čak deset od 23 igrača koji su na Euru imaju pravo krenuti i u novi ciklus kvalifikacija U-21, nap.a.), ali i ovima kojima će to biti zadnja utakmica. Bit će promjena u momčadi, razmišljam da svi igrači koji su ovdje i nastupe na Euru. Ovo je velik uspjeh, neke reprezentacije i jače po imenima imaju problema. Najvažnije je da dečki shvate da mogu i imaju kvalitetu da budu ovdje. I poraz je pobjeda ako naučiš iz njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu