Obavijesti

Sport

Komentari 6

Moro: Nikola Vlašić mi je rekao da će ipak biti spreman za EP

Moro: Nikola Vlašić mi je rekao da će ipak biti spreman za EP
1

Mlada reprezentacija okupila se u Velikoj Gorici. Zatim su krenuli prema Medulinu gdje će se iduća dva tjedna pripremati za Europsko prvenstvo. U skupini su Engleskom, Francuskom i Rumunjskom

VIDEO

Bio sam na odmoru tjedan dana. Malo sam se kupao ua Ugljanu, more je hladno, ali sam se uspio odmoriti. Prije svega glavu. Spremni smo za pripreme i Euro, dobro se osjećam, rekao je Lovro Majer i dodao:

- Nisam još gledao naše protivnike, ali mislim da je skupina dosta jaka. Englezi i Francuzi pogotovo. Drugi krug je cilj za početak. Imamo dobru momčad. Imale su i druge naše generacije dobre momčadi, ali mislim da nikad nije vladalo ovakvo zajedništvo.

Veznjak Dinama veliki je optimist uoči Europskog prvenstva za uzrast do 21 godine. Igrat će se od 16. do 30. lipnja u Italiji i San Marinu, a Hrvatska je u skupini s Engleskom, Francuskom i Rumunjskom. Naši mladi igrači okupili su se u Velikoj Gorici, a onda su krenuli u Medulin na dvotjedne pripreme. Alen Halilović priključit će se kasnije. Zlatko Dalić ga je priključio A reprezentaciji za utakmice protiv Walesa i Tunisa.

- Plovio sam malo po Jadranu. Tjedan dana, vrijeme nije bilo OK u Splitu i Solinu, ali je po otocima bilo lijepo. Malo sam izgorio - nasmijao se Nikola Moro i dodao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cijeli sam u komadu, zdrav sam, sve je dobro. 

Što Nikola očekuje na Euru?

- Mi smo očekujemo dobar rezultat. Ako se dobro pripremimo, možemo se nadati uspjehu. Skupina je jaka, to su vrhunske momčadi, ali možemo se nositi sa svima - rekao je Moro, a zatim se osvrnuo na ozljedu Nikole Vlašića, jednog od najboljih igrača naše mlade reprezentacije. Vlašić je zbog ozljede otpao za utakmice protiv Walesa i Tunisa. Ipak.

- Nikola nam puno znači, nadam se da će biti spreman. Malo sam pričao s njim, rekao mi je da misli da će biti spreman za Euro. Vidjet ćemo, tako mi je poručio - završio je Moro.

Josip Posavec, golman Hajduka, još ne zna gdje će braniti iduće sezone. Ne zna se hoće li Splićani otkupiti ugovor od Palerma.

 - Ne znam još ništa, čekam još. Izvukli smo dobru sezonu, bio bi mi gušt ostati u Hajduku, ali ako se to ne dogodi, mislim da mogu čista obraza otići iz Hajduka. Bilo mi je iznimno lijepo braniti u Hajduku - kaže Posavec i nastavlja:

- Nisam pričao s ljudima u Palermu. Treba pričekati još koji dan. Vidjet ćemo što će biti. Glava mi je sad na  Europskom prvenstvu. Situacija s klubom ne smije utjecati na mene. Uvijek može bolje, ali ova je sezona za mene bilo vrlo dobra. Možemo biti sretni kako je na kraju to ispalo.

Je li pratio protivnike na Euru?

- Iskreno, nisam. Puno toga ovisi o nama. Ako ćemo biti pravi, ne trebalo se plašiti nikoga - rekao je golman Splićana.

Borna Sosa je sa Stuttgartom ispao u drugu ligu.

- Nije bila sezona iz snova, ali je bila jedna poučna sezona. Puno toga sam naučio. Nažalost, završila je negativno, ali to je tako. Ne može sve biti kako se zamisli - rekao je Sosa i okrenuo se reprezentaciji:

- Pokazali smo u svim utakmicama da imamo kvalitetu. Možemo se nositi sa svima u skupini. Svaku utakmicu idemo na pobjedu. Svi priželjkujemo Olimpijske igre na kojima Hrvatska još nije bila. U treningu sam, imao sam produženu sezonu. Nisam uopće imao odmora. Jedva čekam Euro.

Hrvatska prvu utakmicu igra 18. lipnja od 18.30 protiv Rumunjske, onda slijedi Francuska 21. lipnja od 21 sat i Engleska 24. lipnja od 21 sat. Sve utakmice igramo u San Marinu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u