Obavijesti

Sport

Komentari 18

Mourinho je napravio kaos: U Valenciju putuje i 14-godišnjak

Mourinho je napravio kaos: U Valenciju putuje i 14-godišnjak
9

Manchester United je osigurao prolaz, a za vikend igra s Liverpoolom pa je Jose Mourinho odlučio odmoriti najjače karike protiv Valencije. Uzeo je nekoliko igrača juniorima pa su oni morali prisilno popunjavati kadar...

VIDEO

S Joseom Mourinhom nikad nije dosadno, čak ni kada Manchester United prije posljednjeg kola osigura prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Zapravo, prolaz, ali i nedjeljni derbi s Liverpoolom su glavni razlog zbog kojeg je Portugalac odlučio odmoriti bitne karike u srijedu i na gostovanje kod Valencije s prvom momčadi povesti i nekoliko juniora. Među njima se ističu 17-godišnji Garnero i Greenwood. 

Izazvao je Mou time pravu lančanu reakciju jer i juniore Uniteda u skupini Uefine Lige mladih čeka utakmica s Valencijom. Nakon što mu je Mourinho raščistio svlačionicu, njihov je trener morao svojoj momčadi priključiti 15-godišnjeg Fisha te talentiranog Nigerijca Sholu Shoretirea koji ima samo 14 godina!

Manchester United je osigurao prolazak u prošlom kolu pobjedom nad Young Boysima, a umjesto da u miru dočekaju posljednje kolo, na Old Traffordu se vjerojatno hvataju za glavu zbog Joseovih poteza. Ali, on kao da se vodi poznatim stihovima: "Ne može mi nitko ništa..."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...