Obavijesti

Sport

Komentari 22

Mourinho: Još mislite da sam ja bio glavni Unitedov problem?

Mourinho: Još mislite da sam ja bio glavni Unitedov problem?
1

Dobro sam znao što govorim kada sam, kao trener koji je osvojio osam prvenstava, prije 9-10 mjeseci konstatirao da je drugo mjesto s Unitedom moj najveći trenerski uspjeh, kaže Mourinho

VIDEO

Prije desetak dana u epicentar nogometnih zbivanja upao je kad su ga sa 'The Coaches Voice' portala zamolili da im objasni kako je 2010. sa Interom izbacio Barcelonu u 1/2-finalu Lige prvaka.

Dvanaestominutni video u kojem o nogometu govori Jose Mourinho nazvan je jednostavno 'Masterclass':

Budući da je, barem do ljeta, bez konkretnog trenerskog posla Posebni je: TV komentator. Nahvalio je i Kloppa i Pochettina za ulazak u finale Lige prvaka, ne dotiče se manje veselih tema, ali kad su ga iz L'Equipea pitali o PSG-u i Unitedu nije povukao ručnu.

- Ne, neću u PSG jer taj klub već ima trenera. A ima i problem. Ne mogu osvojiti Ligu prvaka. A tko ne osvoji Ligu prvaka taj na kraju ima prazninu u karijeri - pričao je Mourinho za francuski sportski dnevnik.

- United? Ne treba baš sve uvijek detaljno analizirati. Reći ću samo dvije stvari: 1) vrijeme polako daje objašnjenja o tome tko je ili što je glavni Unitedov problem i 2) trenera su promijenili, ali problemi su ostali - govorio je Posebni.

FILE PHOTO: Champions League - Group Stage - Group H - Juventus v Manchester United

- Otišao sam zbog Pogbe? Ne. Postoje treneri, igrači, čelnici... Cijela jedna organizacija i njene ambicije. Ako bih vam rekao da je sva krivnja na Pogbi to jednostavno ne bi bila istina - odgovorio je Mourinho pa na kraju dosta toga objasnio:

- Dobro sam znao što govorim kada sam, kao trener koji je osvojio osam prvenstava, prije 9-10 mjeseci konstatirao da je drugo mjesto s Unitedom moj najveći trenerski uspjeh. Mislim da to sad svi polako počinju shvaćati. Više nisam na Old Traffordu, ali više nitko ne misli da su mojim odlaskom riješeni problemi Manchester Uniteda - rekao je veliki Jose Mourinho.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening