Obavijesti

Sport

Komentari 12

Možemo li popraviti to, šefe Ronaldo? Naravno da možemo!

Možemo li popraviti to, šefe Ronaldo? Naravno da možemo!
1

Cristiano Ronaldo u Maroku je nadgledao radove koji se izvode na njegovom novom hotelu. Pestana CR7 u Marakešu otvorit će se početkom 2020. godine...

VIDEO

Cristiano Ronaldo ništa ne prepušta slučaju. Stavio je na glavu zaštitnu kacigu, pod ruku uzeo zaručnicu Georginu i najstarijeg sina Cristiana Juniora i pravac - Marakeš.

Otputovao je Portugalac u Maroko i provjerio kako napreduju radovi na njegovom novom hotelu koji će svoja vrata otvoriti početkom 2020. godine. Polovicu novca uložio je on, a drugu polovicu portugalska turističko-hotelska grupacija Pestana s kojom već godinama uspješno surađuje.

Pestana CR7 je jedan od tri Ronaldova hotela koji se otvaraju iduće godine, a već dva u Portugalu rade punom parom. Prvi je otvorio 2016. godine u Funchalu na rodnoj Madeiri, a uskoro je izgradio luksuznu oazu i u Lisabonu. Iduće godine Ronaldovi hoteli će se otvoriti u Madridu i New Yorku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Malo mi je čudno. Nisam mogao niti zamisliti da ću s 31 godinom postati hotelijer. Ponosan sam što hotel otvaram u svom rodnom gradu - kazao je Ronaldo na otvaranju svog prvog hotela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almost ready for lunch 😋 #pestanacr7 #pestanacr7funchal #cr7 #cr7corner #funchal #madeira #Portugal

A post shared by Pestana CR7 (@pestanacr7) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chill time at the pool terrace ☀️😌 #pestanacr7 #pestanacr7funchal #cr7 #funchal #madeira #Portugal

A post shared by Pestana CR7 (@pestanacr7) on

Hotel u Marakešu imat će 168 soba i dva restorana, poslovni centar i teretanu, spa centar i bazen. Polako, ali sigurno, Cristiano Ronaldo osvaja hotelijerski svijet...

Zanimljivo je da je za jednu od lokacija izabrao baš Maroko. Marokanskog je porijekla njegov bliski prijatelj kickboksač Badr Hari, a sam Ronaldo je 2017. godine tamo s Karimom Benzemom dočekao Novu godinu.

Za 2021. godinu najavljena je izgradnja i šestog hotela, a on će biti smješten u Parizu te bi prema najavama trebao biti najveći i najluksuzniji. Gradit će se na Lijevoj obali Seine u blizini sveučilišta Sorbonne, a imat će čak 210 soba. Investicija se procjenjuje na 60 milijuna dolara.

Unatoč vlastitim hotelima na luksuznim lokacijama, Ronaldo se ovog proljeća odlučio ljetovati u Hrvatskoj.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

00:51

Ronaldo je tvornica novca

Osim lanca hotela koje posjeduje, Ronaldo je zakoračio i u biznis s restoranima, s Rafom Nadalom, Pau Gasolom i Enrique Iglesiasom drži franšizu Grupo Mabel Capital, a svoje restorane imaju u Madridu, Miamiju i na Ibizi.

Portugalac ima i vlastiti muzej koji je otvoren na Madeiri 2013. godine. Ideju za muzej dobio je njegov brat Hugo nakon što je u Cristianovoj kući vidio hrpu trofeja neorganiziranih po čitavoj kući. To nije sve, i zračna luka u Madeiri nosi njegovo ime, a nedavno je investirao novac u kliniku za presađivanje kose. Da ni ne spominjemo njegovu liniju donjeg rublja i parfema...

Čovjek jednostavno ima nepogrešivi nos za biznis.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!
ULJEZ NA UTRCI

E, ova slika otišla je u svijet: Pokazao stražnjicu usred prijenosa relija u Hrvatskoj!

Dok je Andreas Mikkelsen 'pičio' hrvatskim cestama, jedan navijač je pokazao stražnjicu u kameru. Neke je nasmijao, nekima je to bilo degutantno, ali kako god, on se uspio pojaviti u domovima diljem svijeta