Obavijesti

Sport

Komentari 104

Mr. 42,9 posto: Carrillo neće biti niti treći nastavi li ovako

Mr. 42,9 posto: Carrillo neće biti niti treći nastavi li ovako
1

CARRILLU SE TRESE KLUPA Slaven nema čime napasti Hajduk, pogotovo ne u situaciji kad im je kartoniran najbolji igrač Ivanovski, ali Carrillo to nije znao iskoristiti. Bit će bure na Poljudu

VIDEO

U posljednjih sedam utakmica Carrillov Hajduk osvojio je devet bodova, za vodećim Dinamom zaostaje opet velikih devet bodova i još danas je u Koprivnici propustio priliku da pobjedom preskoči Rijeku, pa izbije na drugo mjesto.

 

Znači, Joan Carrillo je s Hajdukom od mogućih 21 osvojio svega 42,85 posto mogućih bodova. Apsolutno nedovoljno i možda će u Hajduku polako početi razmišljati o novim rješenjima na klupi jer je još gore od matematičkog učinka hajdukovaca dojam koji su ostavili protiv nekih od slabijih protivnika u ligi, poput gostovanja kod Slavena Belupa, koji nikoga nije pobijedio mjesecima.

Nije se danas na terenu vidjelo tko je Hajduk, a tko Slaven Belupo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ne samo zbog blijede igre Splićana, nego i doslovce - delegat utakmice Darko Kolesarić, iz nekog razloga je dopustio da se domaćinu, koji igra u tamnoplavom dresu, suprotstavi Hajduk u trećoj garnituri, tamno-sivim dresovima. Jedva da se razabiralo tko je tu favorit, a tko bi trebao biti autsajder. Obje momčadi igrale su jednako loše.

Čak je Slaven u prvom poluvremenu imao najbolju priliku - Bogojević je ciljao dalji Stipičin kut, ali srećom po hajdukovce, nije pogodio. Inače bi Carrillo vjerojatno osvojio bod manje pa bi bio “Mister 38,09 posto”.

Šalimo se, naravno, ali španjolskom treneru danas  nije bilo do šale.

Carrillo je bio vidno nervozan na klupi već od sredine prvog poluvremena. Gestikulirao je, mahao Anti Ercegu i suigračima, gurao ih prema naprijed, ali novi Slavenov trener Tomo Ivković, “načičkao” je sredinu i nitko osim Ercega nije tu uspijevao ništa napraviti u igri jedan na jedan.

A i najbolji igrač Hajduka u završnici je nekoliko puta tukao iz nemogućih pozicija, iz mrtvog kuta, umjesto da traži suigrače.

Carrillo će članovima Hajdukova NO i predsjedniku Kosu morati objasniti zašto “bijeli” izgledaju jako dobro, na trenutke i odlično protiv jakih protivnika kao što su Dinamo i Everton, na Poljudu, a neprepoznatljivo na utakmicama koje bi morali lakoćom rješavati, poput ove danas u Koprivnici.

Slaven nema čime napasti Hajduk, pogotovo ne u situaciji kad im je kartoniran najbolji igrač Ivanovski, ali Carrillo to nije znao iskoristiti. Bit će bure na Poljudu...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu