Obavijesti

Sport

Komentari 155

Mujan: Penal je bio čist, to bi priznao čak i sam Mudražija...

Mujan: Penal je bio čist, to bi priznao čak i sam Mudražija...
1

Ne mogu reći je li bio ili ne. Bilo je daleko, iz mog kuta saplitanje nije bilo vidljivo, postojao je kontakt, ali ne mogu procijeniti koliki je to bio intenzitet, rekao je Dražen Madunović

VIDEO

Danas smo osvojili vrlo važna tri boda, vidio sam htijenje i požrtvovnost kod svojih mladića. Žalimo što nismo realizirali više šansi, Livaković je branio fenomenalno, a i mi smo bili nespretni, rekao je nakon pobjede nad Zagrebom (1-0) trener Hajduka Damir Burić i dodao:

- Da smo realizirali naše prilike, nastavak utakmice dočekali bismo puno mirnije. Ovako smo strepili do samog kraja, još uvijek nemamo rutine i zrelosti da to mirno privedemo kraju. Puno je mladih igrača, ne može se to od njih ni očekivati. Pobjeda je zaslužena.

Nikola Vlašić ponovno je bio centralna figura vaše momčadi.

- Šteta što nije dao gol da mu to bude nagrada za dobru izvedbu. Ne možemo još od njega očekivati optimalnu formu, tek se vratio, u utakmicama koje slijede on će rasti i biti sve bolji.

Možete li se ovom igrom suprotstaviti Dinamu?

- Strah nije tako lako izbiti iz glava igrača, za to su potrebne utakmice i vrijeme. Danas nismo igrali protiv jednog protivnika, nego protiv dva, bura je dosta jako puhala i remetila igru. Teško je očekivati da mladi igrači budu nositelji, a mi smo ih imali pet u momčadi danas. Neka stvari treba istrpjeti, nadam se da će i gledatelji honorirati njihov trud.

Kako ste vidjeli Sušića?

- Bio je vrlo dobar, dosta lopti je zadržao, proigrao, razigran, poletan, dobar, nadam se da će takav biti i dalje.

Što se može očekivati u srijedu?

- Dinamo je isto igrao večeras "u knap", nije suvereno pobijedio. I Rijeka je protiv Istre imala problema. Liga je dobra, neizvjesna... Mi smo zadovoljni pobjedom, nekim stvarima nismo, poput zadnjeg pasa, kontri, slabe realizacije... Da smo to imali, priveli bismo utakmicu mirno kraju.

Madunović: Mudražija se nije pretjerano bunio

- Napokon smo odigrali utakmicu na pristojnom terenu, to nam je odgovaralo, pokazali smo da znamo igrati, i da ne zaslužujemo zadnje mjesto na ljestvici. Mi smo bili bolji u svim segmentima, ali nismo zabili. Nogomet se igra za golove i zato čestitam Hajduku na pobjedi - rekao je Dražen Madunović, trener Zagreba.

Kako komentirate kazneni udarac?

- Ne mogu reći je li bio ili ne. Bilo je daleko, iz mog kuta saplitanje nije bilo vidljivo, postojao je kontakt, ali ne mogu procijeniti koliki je to bio intenzitet. No ni moj se igrač nije pretjerano bunio...

Sušić: Bura nam je remetila kontrolu lopte

- Nismo bili dobri. Loše je bilo, ali na koncu smo uzeli sva tri boda i podigli samopouzdanje pred dva ogleda s Dinamom. Zabio sam gol, ali nisam zadovoljan ni svojom igrom, puhala je dosta jaka bura koja je remetila kontrolu lopte, a i protivnički golman je skinuo nekoliko naših izglednih prilika.

Sada vas čeka dvostruki ogled protiv Dinama.

- Nadam se da ćemo proći Dinamo u dvije utakmice i osvojiti Kup. Očekujem da pred našim navijačima izborimo pozitivan rezultat kako bi nam bilo što lakše u uzvratu u Maksimiru.

Nižić: Protiv Dinama se moramo baciti na glavu

- Imali smo imperativ pobjediti utakmicu i vratiti mir u kuću. Šteta što je jako puhalo, tako da nismo mogli kontrolirati igru i mirno privesti utakmicu kraju. Sada se trebamo odmoriti i koncentrirati na dva ogleda protiv Dinama. Pogotovo je važna ova prva utakmica u Kupu, nemamo što izgubiti, moramo se bacati na glavu i pokušati izboriti što bolji rezultat.

Mujan: Penal je bio čist

- Penal je bio čist, bio sam u punom sprintu i sapleo mi je nogu. Sada mi javljaju prijatelji na telefon da se na TV-u čini da nije bio, ali i da Mudražiju pitate, rekao bi vam da je bio. Na koncu, najbitnija su tri boda, mogli smo i ranije riješiti susret. Kad dođes s pobjedom na Dinamo, uvijek je lakše. Dat ćemo sve od sebe i vjerujemo u pozitivan ishod.

Tko ima više izgleda?

- Ne mogu reći tko ima više izgleda, igrat ćemo našu igru, trener vjeruje u nas i sigurno će to biti dobro. Nismo još gledali Dinamo, pripremit ćemo se za dobru utakmicu pred puno više gledatelja nego danas.

Nadate li se prilici i protiv Dinama?

- Na raspolaganju sam treneru, nastojat ću se nametnuti na treninzima. Što se mene tiče, mogu odraditi i taj dvoboj kako treba.

Livaković: Nadam se da se vraćam u Dinamovom dresu

Dominik Livaković bio je najbolji pojedinac Zagreba.

- S obzirom na to kako smo igrali zadnjih nekoliko utakmica, danas je bilo dobro. Žao mi je što nismo zabili iz prilike koju smo imali pri kraju utakmice. Mislim da smo zaslužili više nego Hajduk iz ove utakmice, barem bod. Bura nam je stvarala probleme, pogotovo u drugom dijelu - rekao je golman "pjesnika" i dodao:

- Ne bih se gurao u prvi plan, obrane su moj posao. Vlašić je uz Sušića i Kalinića bio najbolji igrač Hajduka. Uvijek mi je drago braniti protiv Hajduka, nadam se da ću sljedeći put kada dođem na Poljud doći u dresu Dinama

U polufinalu Kupa dao je prednost svom Dinamu.

- Mislim da Hajduk ne može pobijediti Dinamo, u ovom trenutku Dinamo je prejak za Hajduk koji je znatno oslabljen u odnosu na prvi dio sezone, pogotovo odlaskom Caktaša. On je bio mašina Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima