Obavijesti

Sport

Komentari 20

Müller o Kovaču: Vodio je bitke koje još nisam vidio u životu...

Müller o Kovaču: Vodio je bitke koje još nisam vidio u životu...
1

'Ova sezona bila je najturbulentnija otkako sam profesionalac, ali unatoč svim nedaćama koje su okruživale Bayern, čini mi se da smo izašli na pravi put i naravno da dio zasluga za to pripada Kovaču', rekao je Muller

VIDEO

Njemački ofenzivac Thomas Muller (29) odigrao je još jednu ne baš bajnu sezonu. Kod Nike Kovača skupio je 44 utakmice u kojima je zabio devet golova i još 16 namjestio, ali je tijekom sezone mentalno pucao zbog manje minutaže nego što je navikao prijašnjih godina.

Zbog toga je Kovača javno prozvala i Mullerova žena Lisa.

- Trebalo je više od 70 minuta da shvati i da ga uvede - napisala je ljutita supruga Thomasa Mullera na Instagramu. Ova kritika uslijedila je nakon što je Kovač prošle godine Mullera u jednoj utakmici uveo tek u 70. minuti.

- Mislim da su to više bile emocije. U biti ne mislim da je to sjajno što je učinila, ali ona me samo voli - rekao je Thomas Muller novinarima.

'Kovač je vodio bitke izvan travnjaka'

Bayern je osvojio prvenstvo, a ovi sukobi sada su iza Kovača i družine i sada su svi okrenuti finalu Kupa koje će Bavarci igrati protiv Leipziga u Berlinu u subotu.

- Ova sezona vjerojatno je bila najturbulentnija otkako sam profesionalac, ali unatoč svim situacijama koje su okruživale Bayern, čini mi se da smo izašli na pravi put i naravno da dio zasluga za to pripada Kovaču. Kovač je morao voditi teške bitke izvan travnjaka, tako nečemu još nisam svjedočio u životu - rekao je iskreno Thomas Muller u najavi utakmice s Leipzigom.

Kovača je podržao i Leipzigov trener Ralf Rangnick.

- Beskrajno je nekorektno dopuštati da se tako nagađa o Kovačevoj sudbini. Govorimo o čovjeku koji bio izuzetno uspješan kao trener Eintrachta, te koji sada, već u svojoj prvoj sezoni na klupi Bayerna, ima prigodu uzeti dvostruki naslov - rekao je iskusni njemački stručnjak kojega će na klupi Leipziga naslijediti Julian Nagelsmann nakon ove sezone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...