Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Multitalent s loptom: Modrić bi komotno mogao igrati u NFL-u

None Foto: YouTube

U nekoliko 'disciplina' nastupali su mješoviti parovi pa su se tako Modrić i Collins natjecali protiv Ramosa i Normana u prvoj disciplini, dok su u idućoj Modrić i Collins igrali protiv Courtoisa i Normana

Ti bi mogao igrati i kod nas, rekli su igrači NFL momčadi Washington Redskins Luki Modriću nakon što su zajedno snimili šaljiv video vježbi s treninga u kombinaciji američkog i normalnog nogometa.

S jedne strane Luka Modrić, Sergio Ramos i Thibaut Courtois, s druge Landon Collins i Josh Norman. 'Igra poznaje igru', naslov je videa na službenoj stranici Real Madrida u kojem su realovci i Redskinsi odmjerili snage u vježbama karakterističnim za dva nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

U nekoliko 'disciplina' nastupali su mješoviti parovi pa su se tako Modrić i Collins natjecali protiv Ramosa i Normana u prvoj disciplini, dok su u idućoj Modrić i Collins igrali protiv Courtoisa i Normana.

Uz puno smijeha i zabave te komičnih pokušaja poput onih da igrači NFL-a vode loptu nogom, tko je bio konačni pobjednik pogledajte u videu.

Komentari (14)
  • dajte ljudi budite ozbiljni, završio bi na traumi na 4 mjeseca nakon prvog starta defensive enda od 150 kg na njega

    31. 8. 2019,   16:21
  • Je bas, sa svojih 50 kg, polomili bi ga kao špagetu...

    31. 8. 2019,   19:19
  • Ne bi se digao nakon jednog tacklea

    31. 8. 2019,   19:07