Obavijesti

Sport

Komentari 10

Mumlek atleta i s 47, stare i mlade došao gledati i Dalić

Mumlek atleta i s 47, stare i mlade došao gledati i Dalić
3

Miljenko Mumlek, Nikola Šafarić, Leon Benko, Bojan Vručina i mnoge legende nastupile su na 53. tradicionalnom susretu između sadašnjih igrača prvoligaša Varaždina i bivših igrača kluba iz Zagrebačke 94

VIDEO

Kakvo popuštanje. Nema popuštanja još ćemo morati smanjiti gas. Fizika nas malo muči, ali što se kvalitete tiče ona je na našoj strani, rekao je prije utakmice Stari i Mladi na stadionu Nikola Šafarić, nogometna ikona 1. HNL koja je u svojoj karijeri igrala za Varteks, Rijeku, Slaven Belupo, Međimurje, Inter, slovenski Zavrč i mađarski Kaposvar.

Riječ je o 53. tradicionalnom susretu između sadašnjih igrača prvoligaša Varaždina i bivših igrača kluba iz Zagrebačke 94.

Za Stare je igralo nekoliko legendi varaždinskog nogometnog kluba. Zaigrali su Miljenko Mumlek, legenda kluba koji sa svojih 47 godinama ima liniju koje se bi se posramili mnogi 30-godišnjaci.

Majstor uvijek ostaje majstor, a to se vidi po svakome potezu. Popularni Čole još uvijek ima ubojitu ljevicu, a lopte su mi i dalje teledirigirane.

Za Stare su zaigrali i Bojan Vručina koji je prošao Varteksovu školu nogometa, ali se afirmirao u Slaven Belupu, kao i Srebrenko Posavec, Varaždinac koji je najbolje nogometne godine također odigrao u Slaven Belupu. Obranu su držali Matija Kristić i Ivan Režić, nekad neprijelazni braniči Varteksa.

- Neki još uvijek drže zavidnu liniju, a neki ne baš tako da će nam to otežati – smije se Šafarić.

Za Stare su nastupili i neki igrači koju su još uvijek aktivni kao što su Mario Sačer, Mario Brlečić i Tomislav Liber.

- Imamo nekoliko igrača koji su još uvijek igraju seniorski nogomet tako da Mladima neće biti lako. Lijepo je da se tradicija nastavlja – rekao je Zoran Kastel, pomoćnik Luki Bonačiću, koji je također nastupio za Stare.

Za Stare je igrao i Leon Benko, 36-godišnji napadač Varaždina. Mladi su u tom susretu bili bez nekoliko najboljih pojedinaca, a predvodili su ih Marko Stolnik, Dejan Glavica, Matija Kolarić i Ivan Posavec, dok su kadar popunili juniori.

Na kraju je susret završio 4:4. Po tri pogotka za Mlade postigao je Dejan Glavica, dok je jednog dodao vratar Dinko Gavranović. Za Stare su se u strijelce upisali Mario Brlečić, Miljenko Mumlek, Mario Sačer i Leon Benko.

Nakon susreta, druženje se preselilo u prostorije kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom