Obavijesti

Sport

Komentari 22

Murray o pozivnici Šarapovoj: Hm, bolje da razmisle o tome

Murray o pozivnici Šarapovoj:  Hm, bolje da razmisle o tome
1

Šarapova će vjerojatno dobiti 'wild card' za Aegon Classic u Birminghamu, koji je zagrijavanje za Wimbledon. Njezin tim je počeo pregovore da Ruskinja tamo nastupi nakon sedam godina

VIDEO

U ovom trenutku Marija Šarapova teško da će renkingom izboriti kvalifikacije za Wimbledon, nada se pozivnici koju je dobila za Stuttgart, Madrid, Rim, a vjerojatno će je dobiti i za Roland Garros. 

Zapravo, dobit će je za skoro svaki turnir je nastupom donosi zaradu organizatorima. Skoro svaki jer još se ne zna što će biti s Wimbledonom i hoće li All England Club dati 'wild card' igračici koja je pala na dopinškom testu.

- Ako se prijavi za pozivnicu, razmotrit ćemo njezin slučaj, kao i slučajeve ostalih tenisačica. Imamo praksu prema kojoj dodjeljujemo pozivnice i tako će biti i ove godine - rekao je prvi čovjek All England Cluba Philip Brook.

Šarapova se priprema kao da će igrati na Wimbledonu. BBC piše da njezin tim pregovara s britanskim teniskim savezom oko pozivnice za Aegon Classic u Birminghamu u lipnju, turniru koji je zagrijavanje za Wimbledon.

- Misle da su napravili pravu stvar, ali možda su trebali razmisliti o posljedicama. Rekao sam što mislim o tome. Organizatori rade sve da bi prodali karte i povećali gledanost - rekao je Andy Murray.

Ruskinja nije igrala u Birminghamu od 2010. godine, a isti tjedan na rasporedu je i Quenn's Club koji je posljednjih godina doveo veća teniska imena. No ako Šarapova dobije pozivnicu, turnir u Birminghamu izaći će iz te sjene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao