Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Murray u brizi: Partner mu se muči s ozljedom, nastup upitan

None Foto: TONY O'BRIEN

Nakon što je pobjedom na turniru u Queensu u paru sa Španjolcem Lopezom maestralno najavio povratak tenisu, moglo bi se dogoditi da Andy Murray ne zaigra na travi Wimbledona

Nakon što je glatko izgubio od Kevina Andersona (6-3, 6-4, 6-2), Francuz Pierre-Hugues Herbert otkrio je kako je u nedjelju morao prekinuti trening parova zbog boli u kvadricepsu te je pod upitnikom njegov nastup u paru sa Škotom Andyjem Murrayem. 

Foto: Reuters

- Kad vas nešto boli, a drugi dan trebate igrati na Grand slamu počnete zamišljati loše stvari. Kad sam napravio testove koji su pokazali da nije ništa, osjećao sam se mnogo bolje, ali ništa nisam govorio Andyju. No, bolje sam nakon ovog meča, iako sam ga loše odigrao - rekao je Herbert.

Svako zlo za neko dobro glasi stara poslovica, a Francuzu će svakako ovaj poraz dobro doći da se što bolje odmori, spremi i bandažira za susret u parovima od kojeg ni ne pomišlja odustati nakon svega što je prošao njegov partner. No, na terenu protiv Andersona izgledao je kao da nešto muči.

- U početku nisam želio igrati parove na Wimbledonu, ali kad je stigao Andyjev poziv to sam prihvatio. On je mijenjao povijest Wimbledona i stvarno je nešto posebno biti uz njega. Zato sam se predomislio i ne želim odustati - zaključio je Herbert.

Wimbledon Preview | Autor: TONY O'BRIEN Foto: TONY O'BRIEN

Tako će vjerojatno Murray i Herbert izaći an teren u prvom kolu protiv Copila i Humberta u srijedu, 3. srpnja, protiv Copila i Humberta. Francuz ima nešto vremena za oporavak, a pitanje je hoće li njegov kvadriceps izdržati cijeli meč. Dogodi li se ipak odluka kako neće igrati, Murray nema pravo na zamjenu partnera i neće nastupiti an ovogodišnjem Wimbledonu.

Komentari (1)
  • Puno članaka o Wimbledonu, što je ovo...

    1. 7. 2019,   19:35