Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Čilićev humanitarni turnir stižu i Bogdanović i Klasnić...

None Foto: NORD, REUTERS/PIXSELL

Uz njih dvojicu, nova imena su i dva hrvatska tenisača, inače proslavljena zbog igre u parovima - Franko Škugor i Nikola Mektić. Već ranije su dolazak potvrdili i Luka Modrić, Dejan Lovren te Ivan Rakitić

Zaklada Marina Čilića organizira humanitarni teniski turnir u parovima na Šalati 12. lipnja, a na njemu će se pojaviti brojne hrvatske sportske zvijezde.

Već ranije znalo se da će tu biti i sam organizator, Čilić, kao i najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić i njegovi suigrači iz reprezentacije Dejan Lovren i Ivan Rakitić. S njima su među prvim imenima bila i braća Sinković, Sara Kolak, Dina Levačić, Ivan Dodig, Mate Pavić i Ana Konjuh, a sada su objavljena nova, zvjezdana imena.

Hrvatska je uvijek pokazala da ima veliko srce kad je u pitanju pomoć onima kojima je to potrebno! Veselimo se vidjeti...

Objavljuje Marin Cilic FoundationSubota, 11. svibnja 2019.

Tako će na Šalati 12. lipnja biti i najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović. Uz Babu, nova imena su i nogometaš Ivan Klasnić te još dvojica hrvatskih tenisača - Nikola Mektić i Franko Škugor.

- Ideja se javila još prošlog ljeta, za vrijeme mojih priprema na Korčuli. Tamo su bili Luka Modrić i Mateo Kovačić, a kako smo se zafrkavali da nam nedostaje četvrti za parove, na Instagramu smo objavili zajedničku fotografiju te pozvali njihove suigrače Dejana Lovrena i Šimu Vrsaljka da nam se pridruže. Krenula je lavina poruka brojnih sportaša i tako se polako priča zakotrljala – izjavio je Marin Čilić za službenu stranicu Zaklade te dodao:

- Nije bilo nimalo lako sve ovo organizirati te pronaći datum koji nam svima odgovara i zato sam neizmjerno zahvalan svima koji su se bez oklijevanja odazvali. Želimo svoj djeci u Hrvatskoj pružiti priliku da uživaju u sportu, a projekt Gem Set Hrvatska, koji će se, nadam se, održati svake godine, pomoći će u izgradnji brojnih sportskih igrališta u najpotrebitijim sredinama.

 

 

Komentari (2)
  • Svaka cast

    15. 5. 2019,   19:16
  • Hrvatski športaši su najsvjetliji dio našeg društva ,kada bi im i obični žitelji, a poglavito poduzetnici i političari bili bar malo slični.......gdje bi nam bio kraj!

    15. 5. 2019,   20:59