Obavijesti

Sport

Komentari 1

Na Otoku Liverpool prvi, a Rog pobijedio sunarodnjaka Pajača

Na Otoku Liverpool prvi, a Rog pobijedio sunarodnjaka Pajača
6

U petak su svoje prvenstvene susrete odigrale "lige petice". Dok se u Bundesligi Schalke približio tronu, Liverpool i engleskoj i dalje dominira pred Cityjem s čak pet bodova razlike

VIDEO

Dok su u Hrvatskoj igrali Lokomotiva i Osijek (2-1) već u 9. kolu HNL-a, Lige petice nisu odigrale toliko puno susreta. Uz to, u susretima odigranim u petak, prva mjesta na tablicama nisu bila uzdrmana. 

Hrvati u Seriji A, Marko Rog i njegov imenjak Pajač, odmjerili su snage, a slavila je momčad Marka Roga 3-1. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:03

NJEMAČKA

Nogometaši Schalkea 04 u prvoj su utakmici 5. kola njemačkog nogometnog prvenstva na svom terenu svladali Mainz 05 sa 2-1 (1-0). Strijelci za Schalke bili su Serdar (36) i Harit (89), dok je Onisiwo (74) nakratko poravnao za Mainz.

Ovom pobjedom Schalke je stigao na drugo mjesto sa 10 bodova, koliko ima i vodeći RB Leipzig, dok je Mainz ostao 16. s tri boda.

Pep kreće analizirati Dinamo: Zanimaju me samo jake točke
Pep kreće analizirati Dinamo:  Zanimaju me samo jake točke

ŠPANJOLSKA

U prvoj utakmici 5. kola španjolskog nogometnog prvenstva Osasuna i Betis su igrali 0-0. Osma Osasuna sada ima sedam bodova, dok je Betis 13. s pet. Vodi Sevilla sa 10 bodova, jednim više od drugog Atletica.

Cluj šokirao Lazio, Čop i 'Piva' presjedili pobjede svojih ekipa
Cluj šokirao Lazio,  Čop i 'Piva' presjedili pobjede svojih ekipa

ENGLESKA

U derbiju Južne obale nogometaši Bournemoutha su kao gosti svladali Southampton sa 3-1 (2-0) u prvoj utakmici 6. kola engleskog prvenstva.

Bournemouth je u prvih 45 minuta stigao do dva gola prednosti preko Akea (10) i Wilsona (35), a Southampton je usprkos velikom pritisku u nastavku uspio tek smanjiti golom Ward-Prowsea (53-11m). U posljednjim trenucima susreta Wilson (90+5) je postavio konačni rezultat.

Treći Bournemouth sada ima 10 bodova, koliko ima i drugi Manchester City, dok je Southampton ostao na sedam bodova i sad je 12. Na vrhu je Liverpool sa 15 bodova.

'Onoga dana i vrijeme je stalo': Maksimir pjeva i nakon pobjede
'Onoga dana i vrijeme je stalo': Maksimir pjeva i nakon pobjede

FRANCUSKA

Nogometaši Strasbourga preokretom u drugom poluvremenu svladali su Nantes sa 2-1 (0-1) u prvoj utakmici 6. kola francuskog prvenstva.Goste je u vodstvo doveo Coulibaly (28), da bi u nastavku preokret kreirali Lienard (66) i Ajorque (89-11m).

S ova tri boda Strasbourg je skočio na 14. mjesto sa šest bodova, dok je Nantes ostao na 10 bodova, koliko imaju i drugi Rennes i treći Marseille. Na vrhu je Paris SG sa 12 bodova.

Drastična kazna Rebiću! Zbog crvenog ga nema pet utakmica
Drastična kazna Rebiću! Zbog crvenog ga nema pet utakmica

ITALIJA

U prvoj utakmici 4. kola talijanskog nogometnog prvenstva Cagliari je na svom terenu nadigrao Genou sa 3-1 (0-0). 

Domaći su poveli početkom nastavka preko Simeonea (46), Genoa je poravnala golom Kouamea (83), no odmah potom do nove prednosti Cagliari je stigao autogolom Zapate (84-ag) da bi pobjedu potvrdio Joao Pedro (87). Marko Rog je igrao za Cagliari od 78. minute, dok je Marko Pajač igrao svih 90 minuta za Genou. Cagliari sada ima šest bodova, kao Napoli, Atalanta, Torino i Milan, dok je Genoa ostala na četiri boda u društvu Lazija i Verone.

Na vrhu je Inter s devet bodova ispred Bologne i Juventusa koji imaju po sedam. 

(eg)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu