Obavijesti

Sport

Komentari 42

'Na Poljud, molimo, bez 'siće' u džepovima. Baklje zabranjene!'

'Na Poljud, molimo, bez 'siće' u džepovima. Baklje zabranjene!'
7

Osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici  bit će zabranjen ulazak na stadion te će ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, tvrde iz HNS-a

VIDEO

Uoči i za vrijeme utakmice Europskih kvalifikacija za EURO 2020. između reprezentacija Hrvatske i Mađarske, koja se igra 10. listopada s početkom u 20:45 sati na Poljudu, bit će na snazi posebna sigurnosna procedura ulaska u stadion kao i regulacija prometa oko stadiona, najavljuju iz HNS-a. 

Osim baklji, na stadion nećete moći unijeti niti 'siću' u džepovima...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Otvaranje stadiona

Stadion Poljud bit će otvoren za navijače od 18:45 sati. Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona, Savez poziva navijače da dođu na stadion što ranije.

Ulaznice

Na dan utakmice neće biti prodaje niti zamjene ulaznica za utakmicu Hrvatske i Mađarske, kažu iz Saveza. Preduvjet za ulazak na stadion je, uz ulaznicu, i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

Osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici  bit će zabranjen ulazak na stadion te će ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a sukladno zakonskim propisima, mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak, upozoravaju. Uz to, svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici inače bi se moglo dogoditi isto - predaja gospodi u plavom.

Informacije o prometu na dan utakmice

Na dan utakmice, u užoj zoni stadiona Poljud u ulici VIII. Mediteranskih igara, bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, kojom će biti zabranjeno prometovanje motornih vozila, osim vozila s dozvolom, stanarima i korisnicima poslovnih objekata, piše u uputama navijačima. Zbog toga je najbolje doći pješke ili javnim prijevozom.

Fer, korektno i sportsko navijanje

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Neće biti moguć ni unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2,00 m x 1,00 m odnosno neprimjerenog sadržaja. Također, neće biti dozvoljeno postavljanje zastava ili transparenata na ograde ili druga mjesta stadiona Poljud na način da bi zaklanjao pogled s ili prema tribinama.

Policija će i ovu utakmicu snimati što se događa na tribinama pa Savez poziva na fer, korektno i sportsko navijanje.

Upotreba pirotehnike nije dozvoljena te će se oni koji je budu upotrebljavali procesuirati sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, kažu iz HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu