Obavijesti

Sport

Komentari 2

Na Sljemenu se za djecu spuštaju Tomba, Janica...

 Na Sljemenu se za djecu spuštaju Tomba, Janica...
1

U nedjelju nakon ženske slalomske utrke, u 16 sati je na rasporedu humanitarna utrka 'Hypo Zagreb Ski Legends'. Prihod ide bolnici u G. Bistri

VIDEO

U nedjelju nakon ženske slalomske utrke, u 16 sati je na rasporedu humanitarna utrka "Hypo Zagreb Ski Legends". Prihod ide bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri. Konačna lista natjecatelja bit će objavljena na press-konferenciji 2. siječnja s početkom u 17.45 sati, u kojoj će sudjelovati i natjecatelji. Do sada je potvrđeno sudjelovanje sljedećih skijaških zvijezdi i legendi: Alberto Tomba, Atle Skaardal, Marc Girardelli, Christian Mayer, Peter Müller, Matjaž Vrhovnik, Kristian Ghedina, Boris Strel, Bojan Križaj, Janica Kostelić, Jure Košir, Hilde Gerg, Hans Enn i Špela Pretnar.
U četvrtak do kraja dana prodano je oko 3.000 ulaznica za žensku utrku, dok se glavna prodaja, s obzirom na toplo vrijeme proteklih dana, očekuje tek u subotu i na sam dan utrke. Ulaznice se mogu nabaviti u odabranim Vip-centrima i poslovnicama Generalturista.
Organizatori pozivaju sve Zagrepčane i njihove goste da u što većem broju dođu na veliku skijašku feštu u nedjelju, trećeg siječnja, uživaju u prekrasnom zimskom danu i bodre naše cure, ali i sve ostale skijašice.
Start prve vožnje ženske utrke je u 9.45, druge u 12.30. Cijena ulaznice identična je kao i prošle godine i iznosi za jednu utrku 100 kuna, a za djecu od 7 do 15 godina, koja na utrku dolaze u pratnji odraslih, 40 kuna.
Vrlo je povoljan paket ulaznica za dva dana po cijeni od 150 kuna, te za djecu od 7 do 15 godina 60 kuna. U cijenu ulaznica ponovno su, uz prijevoz, koncerte i zabavu na Krumpirištu, uključeni besplatno sva hrana i piće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu