Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na terenu šest sudaca, a nitko ne vidi da je penal za Dinamo?!

None Foto: Screenshot/Uefa

Dinamo je kontrolirao utakmicu i u 22 minuti trebao je imati penal. Bruno Petković se zagradio u šesnaestercu, s leđa ga je koljenom udario stoper Benfice Gabriel. Penal čist kao suza. Kad ono - faul u napadu!?

Očekivao se juriš Benfice, bura u prvim minutama na Luzu, kad ono - lagani povjetarac. Dinamo je kontrolirao utakmicu i u 22 minuti trebao je imati penal. 

Bruno Petković se zagradio u šesnaestercu, s leđa ga je koljenom udario stoper Benfice Gabriel. Penal čist kao suza. Kad ono - faul u napadu!?

Foto: Screenshot/Uefa

Foto: Screenshot/Uefa

Foto: Screenshot/Uefa

Teško će reći kako je iz ove situacije Deniz Aytekin vidio prekršaj u napadu, kad je bilo jasno da je Gabriel uletio Dinamovom napadaču koljenom.

Igor Štimac ne smatra taj penal spornom situacijom.

- Nema se što netko buniti ovako, kao što ne bi ni da je sudac dosudio penal za Dinamo jer Petkovićeva je noga ispred suparnikove. Meni je veći problem žuti karton za Petkovića u onoj drugoj situaciji - rekao je Štimac u emisiji na ArenaSportu.

Ne znamo ima li Deniz Aytekin nešto protiv Petkovića, ali neutralnom promatraču moglo bi se činiti da ima. Jer u 45. minuti Petković je povukao kontru, išao je jedan na jedan s braničem Benfice, otišao je u desnu stranu, domaći igrač ostavio je nogu i Petković je pao. Aytekin mu je upravo tada pokazao žuti karton za simuliranje.

Nevjerojatno!

Lisabon: Benfica i Dinamo u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Lisabon: Benfica i Dinamo u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige | Autor: Goran Stanzl/PIXSELL Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Benfica je u drugom dijelu zabila gol kojim je nadoknadila zaostatak iz prve utakmice, a onda u produžecima još dva za 3-0 i prolazak u četvrtfinale. Možemo samo nagađati što bi bilo da je Aytekin sudio taj penal u prvom dijelu...

 
Komentari (105)
  • E da bar Bebek sudi.. Ili Vučemilović.. Ili Marić..

    14. 3. 2019,   21:46
  • Stave 3 slike i pitaju jel je ovo penal haha koji uzas.

    14. 3. 2019,   21:35
  • kako majer ne igra kraj ove panjine gojaka

    14. 3. 2019,   21:50