Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nabildani Hulk s Urala ipak bio na steroidima, UFC ga potjerao

None Foto: Instagram

Ruski MMA borac Ivan Štirjakov ekspresno je potjeran iz UFC-a i prije debija u toj organizaciji. Pao je na doping, u krvi mu je pronađen steroid, ali japanski Rizin svejedno ga je angažirao

Masivni ruski MMA borac Ivan Štirjakov (30) potjeran je iz UFC-a i prije nego što je u toj organizaciji debitirao.

Ulazak uralskog Hulka, kako mu tepaju, pompozno je najavljen jer je došao s omjerom 15-0, ali Štirjakov je izigrao šefove. Trebao se boriti na UFC-ovoj priredbi u travnju protiv Devina Clarka, ali meč je otkazan u zadnji trenutak. Pričalo se da je otkazao zbog misteriozne ozljede te da je hitno morao biti hospitaliziran, ali sada je isplivala istina, prenosi Fightsite.

Štirjakov je pao na doping, točnije, u krvi mu je pronađen anabolički steroid u uzorcima prikupljenima 27. ožujka i 7. travnja.

USADA ga je odmah kaznila na dvije godine, a UFC je s Hulkom odlučio raskinuti ugovor. Da nije, ne bi se mogao boriti niti u jednoj MMA organizaciji. Dopingirani Štirjakov ne smeta japanskom Rizinu koji je potpisao ugovor s njim i već će se 28. srpnja boriti protiv Hoona Kima iz Južne Koreje.

Zadnju je borbu imao u prosincu prošle godine kada je pobijedio veterana Thiaga Silvu na RCC 5 priredbi. Zanimljivo, ruski borac je u svojoj bogatoj karijeri pobijedio i hrvatskog borca Satoshija Ishiija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«...мудакам отвечают молчанием!»

A post shared by Ivan Shtyrkov (@ivanshtyrkov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Позируем🤦🏻‍♂️😂

A post shared by Ivan Shtyrkov (@ivanshtyrkov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Делай то, что должен💪🏼 #rcc_academy #archangel_michael_club #rcc_mma

A post shared by Ivan Shtyrkov (@ivanshtyrkov) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Настраиваемся на продуктивный день💪🏼 всем добра😇#rcc_academy

A post shared by Ivan Shtyrkov (@ivanshtyrkov) on

Komentari (17)
  • Pa nije valjda bio na magarećem mlijeku.

    10. 7. 2019,   13:44
  • Ma podvalili mu 😂

    10. 7. 2019,   13:32
  • Hahahqhqhqh....sad se sjetim onih rasprava o braci švec,kad su nrki tubili da oni tako prirodno izgledaju...hahahahahah...daaa daaa...kao i ovaj...samo ovaj pao jer je morao na doping konzrolu a braca ne moraju!hahahahahah

    10. 7. 2019,   14:37