Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Nadalov poen karijere!' Čilić je samo pogledom ispratio lopticu

'Nadalov poen karijere!' Čilić je samo pogledom ispratio lopticu
1

I premda je Čilić dva puta uzimao servis Španjolcu, svoj je gubio šest puta i to po dva puta u svakom setu. A posebno je oduševio potez Nadala kojim je izborio meč loptu

VIDEO

Hrvatski tenisač Marin Čilić ispao je u osmini finala US Opena nakon što ga je s 3-1 (6-3, 3-6, 6-1, 6-2) izbacio drugi tenisač svijeta Rafael Nadal poslije dva sata i 52 minute igre.

Iako su po učinku u meču bili prilično izjednačeni (Marin je imao 10 aseva, Nadal 11, Čilić pet dvostrukih pogrešaka, a Nadal šest), razliku u meču odredile su neprisiljene pogreške. Nadal je igrao maestralno pa je Čilić napravio čak 40 neprisiljenih pogrešaka naspram njegovih 26.

I premda je Čilić dva puta uzimao servis Španjolcu, svoj je gubio šest puta i to po dva puta u svakom setu. A posebno je oduševio potez Nadala kojim je izborio meč loptu.

Nevjerojatan winner odigrao je Španjolac nakon kojeg je urlikom pokazao koliko mu znači i koliko je svjestan što je upravo odigrao. Ravnodušan nije ostao ni Tiger Woods, koji je sve pratio s tribina. Španjolski mediji ovaj poen proglasili su Nadalovim potezom karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Lako je ovo opisati, ali teško za izvesti. Ne znam, mislim da sam dobro ispratio lopticu, plasirao je dobar volej i vidio sam ga. Brzo sam potrčao i u zadnji tren vidio gdje bi se mogao pojaviti neki mali prostor. Mislim da je to bio jedini način da osvojim taj poen - rekao je nakon susreta Rafael Nadal

- Neke trenutke u drugom setu osjetio sam da je previše poena u njegovim rukama. Igrao je bolje i agresivnije od mene. Bio sam jako daleko na reternima, a on je imao veliku odlučnost kada je izlazio na mrežu.

- Nakon drugog seta morao samo nešto promijeniti - nastavio je Nadal pa zaključio:

- Počeo sam bolje reternirati i to mi je dalo drugačiju perspektivu.

Čilić nije davao izjave nakon meča, samo se kratko oglasio na Instagramu.

- Bio je ovo sjajan vikend u New Yorku i žalostan sam što je završio. Čestitke Rafaelu Nadalu na nevjerojatnoj igri i pobjedi. Hvala US Open i vidimo se iduće godine - objavio je Marin.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.