Obavijesti

Sport

Komentari 29

Raspali se snovi o četvrtfinalu: Sirene su izgubile od Slovačke

Raspali se snovi o četvrtfinalu: Sirene su izgubile od Slovačke
2

Hrvatske vaterpolistice izgubile su od Slovačke 9-7 u posljednjem kolu grupne faze i tako ostale bez četvrtfinala. Igrali smo sjajno sve do sredine treće četvrtine kada smo se potpuno raspali, što je i dovelo do poraza...

VIDEO

Na početku treće četvrtine Hrvatska je imala 6-4 i puno bolju igru, a onda se dogodilo neobjašnjivi pad. Slovakinje su nam zabile četiri gola, a Hrvatice su čak 12 i pol minuta bile bez gola, što ih je na kraju i koštalo poraza.

Nažalost, bila je ovo odlična prilika za četvrtfinale. Napokon smo dobili skupinu u kojoj smo se mogli nadmetati za prolazak u eliminacijsku fazu. Sirene su pobijedile Srbiju i trebalo je istu formu provesti i nad Slovakinjama, a zaista sjajno je izgledalo nakon prvog poluvremena. Vodili smo cijelo vrijeme, čak i držali prednost od dva razlike. No tada je stigla kobna treća četvrtina i post od 12 i pol minuta što su Slovakinje kaznile.

Najbolja kod nas bila je Ema Carević koja je zabila tri gola i dok je ona vukla, nama je bilo dobro. No Slovačka je shvatila tko je kod nas najopasniji i zatvorili su je, kao i Emmi Miljković koja je danas bila strogo čuvana, ali uspjela je zabiti dva kola. Preostala dva zabile su Lordan i Skelin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slovakinje je do pobjede predvodila Katlovska koja se probudila u drugom poluvremenu i utrpala nam tri gola za veliko slavlje svoje momčadi.

Hrvatice su tako natjecanje završile na petom mjestu, a iza njih je samo Srbija...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...