Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bebe iz Chelseaja, Cavani kod proktologa, Boateng u rupi...

None Foto: Twitter 14

Godina je bila raj za fotomontaže. Portal 101greatgoals napravio je najbolje. Tu su Chelseajeve bebe, Cavani kod proktologa, Leo Messi koji lomi kičmu Boatengu...

Godina je bila puna sportskih događaja , uspona i padova... Nekad smo čekali i po nekoliko dana kako bismo u kultnoj Petici na HRT-u vidjeli nogometne majstorije, a danas nam se čini kao da pričamo o kamenom dobu.

Danas, gotovo istovremeno kad neki igrač zabije ili napravi potez vrijedan divljenja, to završi na internetu. Isto tako, postalo je popularno raditi fotomontaže u slučajevima uzdizanja igrača, ali i ismijavanja sportaša i klubova.

Osjetio je to na svojoj koži vozač Chelseajevog autobusa , sad već bivši, Special Gone, kao i Chelseajeve bebe, kako ih je opisao Zlatan Ibrahimović, nakon što su igrači Josea Mourinha trčali prema sucu i žalili se.

Teško da nešto može proći bez najboljeg igrača 2015. godine. Leo Messi i njegovo lomljenje kičme Boatengu u utakmici Lige prvaka između Barcelona i Bayerna natjeralo je korisnike društvenih mreža da pokažu ono najbolje. I nisu razočarali.

Ovo su najbolji memeovi prema portalu 101greatgoals uz nekoliko koje smo mi dodali.

twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
twitter
twitter
twitter
twitter
Twitter
Komentari (11)
  • slabo je to. primjerice, ova slika ronalda di u badiću uskače u bazen datira iz doba dok sam još imo sony ericsson t610 i slao tu istu sliku putem infrareda na velikom odmoru u 6. osnovne

    30. 12. 2015,   13:44
  • Šta je najjace ima masu boljih, vi našli ove žalosne i užasne kvalitete

    30. 12. 2015,   13:16
  • ko je onaj sa brojem 10 crnac

    30. 12. 2015,   14:11