Obavijesti

Sport

Komentari 12

Najbolje je 'opaliti 'po džepu: Imaš kilu viška? Daj 100 eura

Najbolje je 'opaliti 'po džepu: Imaš kilu viška? Daj 100 eura
6

Felix Magath igrače kažnjava i za pogreške u igri. Onaj tko ne ispuca na vrijeme loptu iz obrane, mora u klupsku blagajnu platiti 500 eura...Takvim primjera ima puno

VIDEO

Pravila se moraju znati, nitko nije iznad kluba, rekao je prošle sezone Vahid Halilhodžić.

I onda je opalio najveće kazne, Sammir je morao u klupsku blagajnu “donirati” 10.000, a Ibanez 5000 eura. Kažnjeni su jer su bili predugo vani, a bili su s Cufreom i Calellom. No njima je to bio prvi prekršaj, pa su prošli samo s opomenom.

Prošli tjedan kažnjen je Ivan Kelava. Dinamov golman malo je duže odspavao, pa je gotovo dva sata kasnio na jutarnji trening. Igrači su se smijali kad je dolazio i uživali.

- Hvala, Kele, hvala - vikali su mu suigrači, slali mu poljupce i zadirkivali ga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sav novac koji se skupi kaznama idu u zajedničku blagajnu, a taj se iznos potom potroši na večeru. Kelava je kasnio sat i 40 minuta, a kako minuta stoji deset eura, Ivan je ostao bez 1000 eura. Za sve je okrivio mobitel.

- ‘Crknuo’ je, pa ga nisam ga čuo.

U Dinamu imaju kazne i za višak kilograma. Svaka prekobrojna kila igrača stoji 100 eura.

Najdalje je u tome otišao trener Wolfsburga Felix Magath. Nakon poraza igračima je uskratio slobodne dane, ali to je još i dobro ako to usporedimo s cjenikom nestašluka.

Magath minutu kašnjenja “naplaćuje” 100 eura, a 250 morat će platiti onaj tko u autobusu ima slušalice na ušima. Njemački trener uveo je kazne i za pogreške u igri. Onaj tko oklijeva u obrani i odmah ne ispuca loptu iz šesnaesterca, mora platiti 500 eura. Netočno dodavanj je 1000, a ako se netko na vrijeme ne vrati u obranu, plaća 10.000 eura.

1. Carlos Tevez je rekorder

Napadač Manchester Cityja navodno je odbio ući u igru protiv Bayerna u Ligi prvaka. Trener Roberto Mancini kaznio je Teveza jednomjesečnom suspenzijom. Tad mu ne ide plaća, pa će Argentinac tijekom četiri tjedna neigranja izgubiti čak sedam milijuna kuna.

2. Diego platio zbog penala

Penal za Wolfsburg trebao je pucati Patrick Helmes. Brazilcu Diegu nije se svidjela ta trenerova odluka, pa ju je sam promijenio. Pucao je penal i promašio, a klub ga je kaznio sa 100.000 eura. U klubu su rekli da je ta kazna zbog neposluha, ne zbog promašaja.

3. Jedna riječ stoji oko 9000 kuna

Trener Nottingham Foresta Steve Cotterill zabranio je svojim igračima aktivnosti na Facebooku i Twitteru. Svaka riječ koju neki igrač tog engleskog drugoligaša napiše stajat će ga 9000 kuna. Napadač Miller trebao je platiti 200.000 kuna, ali trener mu je ipak oprostio.

4. Casillas kasnio kao Ivan Kelava

Zapeo je u prometnu gužvu, koju je i snimio, ali Jose Mourinho nije imao milosti. Iker Casilas zakasnio je na trening, a trener nije uvažio njegove dokaze i isprike. Najavio mu je visoku kaznu, ali još nije odlučio bez koliko će tisuća eura ostati golman Real Madrida.

5. Mandžo platio 10.000 eura

Prvi je kaznu prema Magathovu cjeniku platio Mario Mandžukić. Hrvatski napadač izgubio je loptu i nije se vratio u obranu. To ga je stajalo čak 10.000 eura. Mandžo se nasmijao i predložio treneru da za taj novac svi odu na kuglanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka