Obavijesti

Sport

Komentari 1

Najbolji hrvatski hokejaš: Skalp protiv Ukrajine puno nam znači

Najbolji hrvatski hokejaš: Skalp protiv Ukrajine puno nam znači
2

Puno nam znači pobjeda protiv Ukrajine jer smo skinuli skalp reprezentaciji koja je objektivno na papiru bolja od nas, ali smo timskom igrom i dobrom obranom uspjeli pobijediti, rekao nam je Borna Rendulić

VIDEO

Hrvatski hokejaška reprezentacija prije dva dana je došla do velike pobjede protiv Ukrajine (4-2) na Svjetskom prvenstvu Divizije I - skupina B koje se održava u Kaunasu. Koliko je to velik uspjeh, govori činjenica da smo do sad igrali s Ukrajincima četiri puta i svaki put izgubili uz gol razliku 1-25.

- Puno nam znači pobjeda protiv Ukrajine jer smo skinuli skalp reprezentaciji koja je objektivno na papiru bolja od nas, ali smo timskom igrom i dobrom obranom uspjeli pobijediti - rekao nam je naš najbolji igrač Borna Rendulić, koji trenutno brani boje Vityaza iz Podolska te se osvrnuo na nesretni poraz protiv Japana u drugom kolu nakon što su naši hokejaši vodili 3-0, pa izgubili 4-3.

- Protiv Japana smo isto tako igrali odličnu utakmicu, ali nije bilo koncentracije u zadnjih 20 minuta da završimo utakmicu.

"Oklopnicima" su preostale još dvije utakmice do kraja prvenstva. Kako bi izbjegli ispadanje potrebno je pobijediti još barem jednu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Protiv Rumunjske i Estonije želimo pobijediti jer sa te dvije pobjede imamo šansu za srebro ili broncu, što bi za ovu momčad bio veliki uspjeh - priča Rendulić te dodaje:

- Cilj nam je ostanak u skupini jer s trenutnom kvalitetom koju posjedujemo tu definitivno pripadamo i za sada smo na dobrom putu da ostvarimo to - zaključio je Rendulić, kojeg sutra u 15 sati očekuje utakmica četvrtog kola protiv Estonije dok će snage u zadnjem, petom kolu odmjeriti s hokejašima Rumunjske.

Hrvatska se nakon tri kola nalazi na petom mjestu s jednom pobjedom i dva poraza, od šest momčadi u Diviziji I - skupini B. Pobjednik ove skupine će se preseliti u skupinu A Divizije I, dok će posljednji ispasti u Diviziju II - skupinu A.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener