Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najbolji je kad se naljuti: Balić ušao s klupe i 'prelomio' susret

None Foto: Antonio Bronic/PIXSELL

Zašto je igrao tako malo? A zašto da se troši?,pitanjem je izbornik Goluža objasnio Balićevu malu minutažu protiv Slovenaca. Ivano je ušao na 21-21 i riješio utakmicu

U prvih 45 minuta na terenu je proveo samo pet. Ivano Balić sjedio je i odmarao dok god je sve išlo po planu. A onda je zapelo. Ušao je kod 21-21, zabio, asistirao, i onda to ponovio. Odveo je Hrvatsku na tri razlike i riješio utakmicu.

- Zašto je igrao tako malo? A zašto da se troši? - pitanjem je izbornik Slavko Goluža objasnio Balićevu malu minutažu protiv Slovenaca.

- Ma, Ivano je neuništiv - dodao je Goluža.

Opet se Balić ljutio na klupi, psovao je i odmahivao rukom. Netko ga je baš razljutio. Tko? Nije objasnio... Ali to možda i nije loše, najbolji je kad ga naljute. Pogotovo kad su tribine pune protivničkih navijača.

- Ovaj put smo igrali u gostima, ali takva atmosfera svima nam je samo dodatan motiv - rekao je Ivan Čupić, s devet golova prvo ime pobjede protiv Slovenije (31-29).

Ponovno je sjajan bio i Mirko Alilović. Obranio je deset lopti, uglavnom čistih “zicera”.

- Ako ovako nastavimo igrati ne piše nam se dobro, moramo biti bolji - rekao je Alilović.

Hrvatska opet nije blistala, no, pobijedila je i osigurala drugi krug.

- Protiv Slovenaca sam namjerno neke igrače malo poštedio, no protiv Norvežana će ponovo svi u vatru - kaže izbornik Goluža.

Komentari (71)
  • Ivano Balić-BOG RUKOMETA

    19. 1. 2012,   08:51
  • psovao sam cijelu utakmicu,ZAŠTO NEMA BALIĆA,al jasno mi je bilo da je čovjek hodajuća bolnica i da nemože izdržati dugo u terenu!Ono što sam rekao.on je čovjek poteza i naravno Goluža;čuvaj ga za "jače utakmice"!!!

    19. 1. 2012,   08:31
  • Naravno da nije kao prije, ali po potezu se vidi da je majstor....:):):)

    19. 1. 2012,   08:26