Obavijesti

Sport

Komentari 17

Najbolji navijači lige! Sezonski paketi ulaznica već rasprodani

Najbolji navijači lige! Sezonski paketi ulaznica već rasprodani
2

Intera je prošle sezone na San Siru gledalo preko milijun ljudi. Prosječna posjeta po utakmici: 59 tisuća gledatelja. Svih 40 tisuća paketa ulaznica rasprodano je dva mjeseca prije početka sezone

VIDEO

Jedan od naziva kojim se u Italiji referiraju na Inter je: 'beneamata'. Najvoljeniji klub Serie A...? Definitivno. Nerazzurri su u prodaju stavili 40 tisuća sezonskih pretplatničkih paketa ulaznica i - sve ih prodali dva mjeseca prije početka sezone.

Zapravo očekivano za klub koji je u zadnjem kolu jedva dohvatio čevrto mjesto, a bez konkurencije najgledaniji u Italiji. Intera je prošle sezone na San Siru gledalo preko milijun ljudi. Konkretno: 1.117.000 prodanih ulaznica. Prosječna posjeta po utakmici - 59 tisuća gledatelja.

Ne čeka se derbi s Milanom ili Juventusom, ne čeka se Liga prvaka s Barcelonom ili Tottenhamom... I kad u goste dođu Cagliari ili Udinese na stadionu je cca. 60 tisuća ljudi! Nije bitan protivnik nego voljeni klub. Nije bitno je li prvi ili četvrti, ide se na stadion i navija se za one koji su ti u srcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nerazzurri su u 2018/19-oj i ukupno bili klub koji je privukao najviše navijača na stadione. Kod kuće i u gostima BrozovićaPerišića & com. gledalo je 1.650.000 navijača tj. prosječno 43 tisuće po utakmici. Izgleda da bi, ako im na pamet padne u pretplatu pustiti puni kapacitet San Sira, i to prodali u deset dana.

Ovo je poredak, 'settebello' talijanskog nogometa po broju navijača na domaćim utakmicama:

  • 1. Inter 59.000
  • 2. Milan 54.500
  • 3. Juventus 39.100
  • 4. Roma 38.000
  • 5. Lazio 36.800
  • 6. Fiorentina 31.100
  • 7. Napoli 29.000

Svaka čast Firenzi i Toscani koje obožavaju svoju Fiorentinu, a čudi prosječno manje od 30 tisuća ljudi na velikom San Paolu na domaćim utakmicama Napolija.

Vrelim južnjacima ni uvjerljivo drugo mjesto u Serie A, Ancelotti na klupi, a Insigne, Koulibaly i Callejon na terenu nisu dovoljan motiv da ih prosječno bude više nego Viola čija je Fiorentina jedva ostala u ligi.

FILE PHOTO: Serie A - Fiorentina v Napoli
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova